• Ново
Електрически Миксер за прах за нокти, универсален миксер с удобен изземване, лесен за управление, здрав и издръжлив, устойчив на абразия, за маникюрных салони, дома?

Електрически Миксер за прах за нокти, универсален миксер с удобен изземване, лесен за управление, здрав и издръжлив,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Смесител за прах за нокти : миксер за прах за нокти може равномерно да се смесват различни прахове за нокти, създаване на различни цветове за създаване на нийл арт със собствените си ръце, подходящ за маникюрных салони, домашните кухни, ресторанти, пикници на открито и партитаЕргономичен дизайн : Електрическа брава, ергономичен дизайн за удобно захващане, удобно и лесно смилаеми, който подобрява усещането си и снимающий болки в китките при разклащане полироли.Многоцелеви : Може да се използва като миксера за прах за нокти или хеликоптер билки, лесен за работа, просто щракнете върху дръжката на хеликоптера, за да започнете.Високо качество : Подбрани висококачествени алуминиеви материали, солидни и трайни, износоустойчиви, безопасни и надеждни.Водоустойчив дизайн, спестяване на време и усилия, продължителна употреба.ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Натиснете върху дръжката миксер bosch.между за нокти, за да се започне работа, и натиснете още веднъж, за да спре.Преносим и лек дизайн, удобен за носене на открито. ШИРОКА гама от приложения : Електрическа машина за опесъчаване за прах за нокти, подходящи за маникюрных салони, домашните кухни, ресторанти, пикници на открито и партита. СИГУРЕН И издръжлив : Избрани, висококачествени алуминиеви материали, солидни и трайни, износоустойчиви, сигурни и надеждни, за по-дълга употреба. Режим на хранене : За храна се използват 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта) осигуряващи безпроблемна работа, бързото смилане и смесване.Параметри : Тип на продукта : миксер за прах за нокти Материал : алуминий Размер на продукта : прибл. 14,2x4 см/5,6x1,6 инча (измерване на ръка, може да има отклонения) Режим на захранване : 3 сухи батерии тип AAA батерия в комплекта не са включени) Осъществяване списък : 1 х мелачка (батерии в комплекта не са включени) Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Nail Powder Mixer
Material:
Aluminum
Product Size:
Approx. 14.2x4cm / 5.6x1.6in (Manual measurement, there will be a little error)
Power Supply Mode:
3 x AAA Dry Batteries (Battery Not Included)
Package List:
1 x Grinder (Battery Not Included):
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория