• Ново
Лиценз детски луксозни автомобили Mercedes AMG GT 2-в-1 Rock Колела, играчка на пишеща машина-толкачка за деца, от етаж на етаж, с волана колело, звуков сигнал, музика, Широка с?

Лиценз детски луксозни автомобили Mercedes AMG GT 2-в-1 Rock Колела, играчка на пишеща машина-толкачка за деца, от етаж на

Rating 
BGN 16.03

Сума
Налично за поръчка

【ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕНЗИРАН MERCEDES AMG GT RIDE-ON / WALKER COMBO】 : Този стилен луксозен Mercedes - идеалната играчка за децата, да се забавляват и укрепване на кракатаЗадната част на дръжката на детската размер може да се използва не само, за да прокара атракция, но и за това, че децата не са паднали. 【Дизайн на КРАКАТА до ПОДА】 : Децата могат лесно да седне или отлепване с ниско и удобно на седалката. 【СЪХРАНЕНИЕ ПОД седалката на】 : отделение под седалката е предназначена за съхранение на вашите деца любимите им играчки, закуски и съкровища. 【ВГРАДЕНА МУЗИКА】 : бутони за възпроизвеждане на музика и аудио сигнала са вградени във волана. 【Повишена сигурност】 : Задна броня срещу падане предпазва от легнало в децата преди, по време на езда и се стабилизира на пътуване при удар.Размери : 26 см (Д) x 11.8 инча (Ш) х 15,4 инча (В).Товароподемност : 45 килограма. 【ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕНЗИРАН MERCEDES AMG GT RIDE-ON / WALKER COMBO】 : Този стилен луксозен Mercedes - идеалната играчка за децата, да се забавляват и укрепване на краката.Задната част на дръжката на детската размер може да се използва не само, за да прокара атракция, но и за това, че децата не са паднали. 【Дизайн на КРАКАТА до ПОДА】 : Децата могат лесно да седне или отлепване с ниско и удобно на седалката. 【СЪХРАНЕНИЕ ПОД седалката на】 : отделение под седалката е предназначена за съхранение на вашите деца любимите им играчки, закуски и съкровища. 【ВГРАДЕНА МУЗИКА】 : бутони за възпроизвеждане на музика и аудио сигнала са вградени във волана. 【Повишена сигурност】 : Задна броня срещу падане предпазва от легнало в децата преди, по време на езда и се стабилизира на пътуване при удар.Размери : 26 см (Д) x 11.8 инча (Ш) х 15,4 инча (В).Товароподемност : 45 килограма.Официално лицензирана Mercedes, тази машина премиум-клас, за да се движат от пода до пода ще позволи на вашите деца да се забавляват в дневната, в задния двор или дори в парка!Технически характеристики : размери : 26" (Д) х 11.8" (Ш) х 15,4" (В).2 инча (Д) х 7,9 инча (Ш).Разстоянието от пода до седалката : 9 инча (H).Товароподемност : 45 килограма.Тегло на продукта : 6,2 кг.Материал : пластмаса полипропилен. Препоръчва се за възраст : от 2 години, сертифициран ASTM. В комплекта са включени 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория