• Ново
Отвертка 26шт Магнитен Драйвер За Ремонт на мобилни Телефони от висок Клас Комплект Аксесоари Отвертка Многофункционален Набор от Инструменти за Ръчно Антикорроз?

Отвертка 26шт Магнитен Драйвер За Ремонт на мобилни Телефони от висок Клас Комплект Аксесоари Отвертка Многофункционален Набор

Rating 
BGN 22.34

Сума
Налично за поръчка

100% чисто нов и високо качество!Корпус от алуминиева сплав за по-добра защита на отвертка. 26 изискана отвертка.Магнитно устройство за съхранение.Заоблени край banta, удобна дръжка. Описание : 100% чисто нов и високо качество!Калъф от алуминиева сплав за по-добра защита на отвертка.26 изискани отвертки. Магнитното съхранение.Заоблени край лък тел, удобен захват.Отговаря на повечето ежедневни нужди.Технически характеристики : Материал : стомана 45 # Цвят : черен Размер (приблизително) : Една дума : SL1.0 Тип T : T1, T2 , 776, TT7, TT8, T9, TT10 Кръст : PH000, PH00, PH0, PH1, PH2 Пятиугольный : 0,8, 1,2, 1,5 Три нокът : Y0.6, напречната плоча, на 2,5 Шестоъгълник : H0.5 Размер на корпуса за съхранение : 140 * 62 * 18 мм ( приблизително) на Помещение включва : 26 бр. отвертка x дръжка, 1 бр. x калъф за съхранение Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване. Време за подготовка : трябва да 3-7 работни дни, за да подготвят вашата поръчка, като се има предвид, колко дни остават на работа. В нашия магазин не е ограничен на поръчката / на стойност.Ние предлагаме в световен мащаб корабоплаването във всеки брой и всеки стойност 3. Доставка APO/FPO/ДЗД и Се извиняваме за това, което пощенски кутии и военни адреси (APO, FPO) не могат да бъдат доставени.ВРЪЩАНЕ и ЗАМЯНА ПРИ нас има екип за контрол на качеството, която проверява правилното функциониране на поръчаните от вас стоки, преди да ги опаковането и изпращането ви.Но наистина трябва внимателно да се уточнят подробностите преди да купите.Ако имате някакви въпроси относно политиката за връщане, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Нашата гаранция Ако не сте 100% доволни от качеството на вашите покупки, можете да се върнете или да обмените вашите стоки в рамките на 30 дни от датата на доставка. Стоки, получени в рамките на 30 дни от деликатеси.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория