• Ново
Красива Чанта за дрехи с пеперуда, Голяма Тежка Раница за пране на дрехи за студенти, Чанта за пране на дрехи с плечевыми ремъци, Моющаяся за пране в Апартаментния л?

Красива Чанта за дрехи с пеперуда, Голяма Тежка Раница за пране на дрехи за студенти, Чанта за пране на дрехи с плечевыми

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Здрав материал] - Изработена от здрав плат Оксфорд 600 D, тази чанта за дрехи е устойчива на счупвания, водоустойчив, която е здрава и може да избледнее в колата [Много голям капацитет] - 14,5 х 14,5 х 29,3" (Д x Ш x В), това е достатъчно, за да лесно да се настанят 3 порции бельо. [Регулируема презрамка] - Широки презрамки с разумно разстояние между тях, по-удобни за носене.Подсилени с двойна линия "X" на ремнях предпазва ги от разкъсване по време на транспортирането или вытаскивании от колата. [Дизайн с завязками] - Дизайна на раницата, с завязками позволява бързо да се съхранява нещата.Затегнете възел на заключване на кабел-кулиски, за да защити личния живот и да се предотврати падането на дрехи по време на транспортирането. [Multi] - раница с две дръжки (горната част и на страничната лента), който може да се използва като раница за пране на дрехи, пътна чанта, чанта за съхранение, подвесную количка, пътна чанта фитнес и спортна чанта за фитнес.Подходящ за колеж, къмпинг, идеална за съхранение на мръсни дрехи, спални чували, възглавници, детски играчки и така нататък.Хубава раница за пране Butterfly : a. Издръжлив материал, устойчив на счупвания, със здрави двойни шевове. Раница-чанта за пране на дрехи е оборудван с регулируем здрава каишка или дръжка, които позволяват безопасно да пътуват с дрехи. Широк отвор улеснява сгъването на мръсни дрехи. Вътрешен джоб с цип джоб за мобилен телефон, монети или любопитни факти. Позволява да се мотае в чантата на вратата или на стената на една кука. Можете да сложите много по-голяма чанта-раница за пране на дрехи в куфара си, когато пътувате, и я лесно да носите със себе си. Ако ви трябват други модели, моля влезте в нашия магазин, ще имате по-голям избор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория