• Ново
Чаши за уиски и шампанско, Чаши за вода, Чаши за уиски в старинен стил (Комплект от 4 чаши), Чаша за бърбън/Чаша за коктейли /Бар на Чаша за Шотландско уиски, Вино и Кокт

Чаши за уиски и шампанско, Чаши за вода, Чаши за уиски в старинен стил (Комплект от 4 чаши), Чаша за бърбън/Чаша

Rating 
BGN 58.72

Сума
Налично за поръчка

Те са идеални за ежедневна забавление и са достатъчно трайни за ежедневна употреба Четири стилни големи чаши с ниски топки - тези лесни за употреба аксесоари за пиене, украсена с елегантна дърворезба и са много подходящи за дома, за барове, ресторанти, партита, сватбени празненства, бизнес и развлекателни дейности. Уникален и стилен - страхотен ретро комплект чаши за коктейли с неподвластным време дизайн.Не само за чаша вино, но и произведение на изкуството. който има блясък, прозрачност, устойчивост на износване и дълготрайност. идеален за подарък за Деня на бащата, рожден ден или сватба.Добавете нотка на елегантност на вашата колекция от бар на съдове, поднасянето на трапеза или парти.Цвят : битем Тегло : 1,2 кг Наименование на продукта : чаша за уиски Материал изделия : стъкло Спецификация : 8,5 * 8,5 см / 3,3*3,3 Неприменимые място : семейство, бар, рожден ден, ресторант, ергенско парти, празник, сватба и т. Те се предлагат в различни видове и отлично са подходящи за вечеря, партита, сватбени подаръци, подаръци на младоженците, корпоративни подаръци, подаръци за Деня на бащата, рождени Дни, благодарственных подаръци и подаръци любовница.

Всичко за продукта

8.5*8.5cm/3.3*3.3in:
Applicable places:
family, bar, birthday, restaurant, bachelor party, holiday, wedding, etc.
They come in an and are terrific for Dinner, Parties, Wedding Gifts, Newlywed Gifts, Corporate Gifts, Father’s Day Gifts, Birthdays Gifts, Thank You Gifts, and Hostess Gifts. :

Подобни продукти в категория