• Ново
Uqiangy Окото Специална Чанта за пране в перална машина, Чанта за пране на сутиена, Чанта за дрехи, Чанти за съхранение Под леглото, на колела (A, Един Размер)

Uqiangy Окото Специална Чанта за пране в перална машина, Чанта за пране на сутиена, Чанта за дрехи, Чанти за съхранение Под

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

2 Вградена светкавица за по-лесно отваряне и затваряне. Много е подходяща за съхранение на дрехи, сутиени и т. Съхранение на дрехи и аксессуаровв. Вътре има множество джобове, в които можете да съхранявате личните си вещи по категории. Цвят : както е показано на фигурата. Супер лек и моющийся.Окото Специална чанта за пералня, чанта за пране на сутиена, Чанта за дрехи, чанти за съхранение на сутиена, Чанти за съхранение под леглото, на Колесах3х чанта за хранения1. Материал : полиэфир2. Вградена светкавица за по-лесно отваряне и закрывания2. Цвят : както е показано на рисунке3. Размер : 8x6,5 дюймов6. Много подходящ за пътуване и организиране на гардероба и багаж при чист ръчно измерване може да има някои несъответствия, моля, извинете ме 4. Вътрешното пространство е достатъчно голямо, за да побере козметика и тоалетни принадлежности. Супер лек и подходящ за стирки3. Много е подходяща за съхранение на дрехи, сутиени и т. съхранение на дрехи и аксесоари в 5. Вътре има множество джобове, в които можете да съхранявате личните си вещи по категории.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория