• Ново
Cabilock 15 бр. Чанта за дрехи, Окото Чанта за пране, Сватбена Подарък Кутия, Чанта за измиване на обувки, Мрежест Органайзер за Пътуване, Чанти за бельо, Окото чанта за пр?

Cabilock 15 бр. Чанта за дрехи, Окото Чанта за пране, Сватбена Подарък Кутия, Чанта за измиване на обувки, Мрежест Органайзер

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаЧанта за пране : Тези чанти за пране на дрехи, също може да се използва като чанта за съхранение на завивки и меки играчки или се съхранява в колата за превоз на детска спортна екипировка.Чанта за пране на дрехи : той е удобен бъдат отнесени в пералнята, да губят по стълбите в пералня или да се използват за по-лесно отделяне на мръсни дрехи по време на пътуване.Пътна чанта за съхранение : Издръжлив материал, устойчива на счупвания, добре пазената в пералнята и сушилнята.Голяма чанта за пералня : Практичен дизайн позволява на водата и значение да се движат и внимателно почистване на дрехи.Калъф : да се Избягва усукване и деформация на дрехи, спестете време и грижи за дрехи. мрежест торбичка за пране.Осъществяване на Списък с 15 x чанти за съхранение на Функции-Материал : пластмасова кутия за сватбен подарък -Цвят : Прозрачни чанти за пране на дрехи -Размер : около 40,00 X30,00 X0,50 см. / 15,72 X11,79 X0 малка чанта за дрехи. -Изящна изработка на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни детайли пътни чанти за съхранение. -Той пропуска водата и предпазва от почти обичайните елементи на облеклото през чанта за съхранение на дрехи. -Това може да бъде за чаршафи, пердета и други големи обекти.Удобна за използването на чанта за бельо на съвсем малък. -Да се избягва усукване и деформация на дрехи, спестете време и защитете дрехи от трайни мешочков за бельо. -Конструкция с завязками гарантира, че дрехите не натянется в процеса на измиване и не ще изхвърли в процеса на машинно пране пътна косметичка.Описание на продукта Чанта за дрехи Underwear - добър избор за опаковане и пране на дрехи, когато отидете на екскурзия, или пътувате със семейството си или с приятели.косметичка на съвсем малък защитава вашата деликатна дрехи от празнини, разкъсвания, разтежения по време на пране. чанта за съхранение на бижута и шоколади с ниско тегло, тя може да се сгъне по желание и удобен за носене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория