• Ново
10шт Топка Буталото M12 Пружинен Буталото С Винтова резба С Шестигранным един От Въглеродна стомана Топката Кутия Плунжеры Комплект (M12* 16 (10ШТ))

10шт Топка Буталото M12 Пружинен Буталото С Винтова резба С Шестигранным един От Въглеродна стомана Топката Кутия Плунжеры Комплект

Rating 
BGN 36.84

Сума
Налично за поръчка

Произведени от въглеродна стомана, тези топката буталата са здрави и трайниЛесен за инсталиране и лесна за използване.Това са отлични детайли за осигуряване на налягане и точно позициониране.Широко се прилага и за механични устройства, скоби, прес-форми, автоматични машини и т. Само в една от 10 на лагери бутала, които можете да използвате за много проекти. Произведени от въглеродна стомана, тези топката плунжеры са силни и трайни. Широко се прилага и за механични устройства, скоби, прес-форми, автоматични машини и т. Те са отлични детайли за осигуряване на налягане и точно позициониране. Лесен за инсталиране и лесна за използване. В една от общо 10 на лагери бутала, които можете да използвате за много проекти.Спецификация : Функции : Изработени от въглеродна стомана, тези топката буталата са здрави и трайни.Широко се прилага и за механични устройства, скоби, прес-форми, автоматични машини и т. Това са отлични детайли за осигуряване на налягане и точно позициониране.Лесен за инсталиране и лесна за използване.Само в един набор от 10 на лагери бутала, които можете да използвате за много проекти.Параметри : Материал : въглеродна стомана Тип : M12 * 16, M12 * 20, M12 * 25, M12 * 30 (по избор) Количество : 10 бр Тегло : 82 г ~ 156 г / 2,9 грама ~ 5,5 унции (прибл.) Осъществяване списък : 10 * Сачмени бутала.

Всичко за продукта

Features:
Made of carbon steel material, these ball plungers are sturdy and durable. :
Widely applicable for mechanical devices, clamps, molds, automatic machines, etc. :
They are great parts for providing pressure and accurate positioning. :
Easy to install and convenient to use. :
There are total 10 pieces of ball plungers in one set that you may use for many projects.:
Specification:
Material:
Carbon steel
Type:
M12*16, M12*20, M12*25, M12*30 (Optional)
Quantity:
10pcs
Weight:
82g~156g / 2.9oz~5.5oz (approx.)
Package list:
10 * Ball Plungers:

Подобни продукти в категория