• Ново
YFQHDD 2 бр., Сгъваеми Организаторите за чекмеджета, Домашна Кутия за съхранение, Дрехи, Органайзер за бельо, Тъкани Чорапи, Организаторите за шалове, (Цвят: сив, размер:

YFQHDD 2 бр., Сгъваеми Организаторите за чекмеджета, Домашна Кутия за съхранение, Дрехи, Органайзер за бельо, Тъкани Чорапи,

Rating 
BGN 91.70

Сума
Налично за поръчка

Съхранение в тайна, внимателноСгъваема конструкция спестява повече пространство. Цип в долната част. 2 стил, комбинирано съхранение.Най-добрата кутия за съхранение на бельо, чорапи, бикини и т., Некласифицирано съхранение, чист и подреден.Сгъваема конструкция спестява повече пространство. Цип в долната част.2 стил, комбинирано съхранение.Най-добрата кутия за съхранение на бельо, чорапи, бикини и т. на Името на продукта : Кутия за съхранение на долния бельяматериал : полиестер Хлопоквес : 940 g / 830 Гразмер : Двойна тип на кутията 24 * 46 *30 смдрайвер 28*20*27.5 Смпакет включва : 2 * Кутия за съхранение на бельо 1. Измервания са направени ръчно, така че може да има грешка в рамките на 1-2 см или 1-5 г. Такива фактори, като осветление, контраста и цветен дисплей, може да доведе до това, че снимките ще изглеждат по малко по-различен начин, това не показва някакви проблеми с качеството на продукта. Размерът се основава на действителни измерения.Ние можем да увеличите изображението, по-добре да се покаже информация.Сгъваем органайзер за бельо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория