• Ново
Чаша за вино Бангладеш с капак, Флаг Бангладеш, Вакуум Кафе, чаена чаша, Чаена чаша от Неръждаема Стомана за топли и Студени напитки, Вино, Кафе, коктейли, Бира, (12 унц?

Чаша за вино Бангладеш с капак, Флаг Бангладеш, Вакуум Кафе, чаена чаша, Чаена чаша от Неръждаема Стомана за топли и Студени

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✓ Съдържание на пакета : корпус чаша + капак за чаши, резервоарът е 12 грама ✓ Материал : висококачествена неръждаема стомана.Всички компоненти, които не са токсични, не съдържат бисфенол А и са безвредни за околната среда, не променя вкусовите качества и не излужени химикали.По-безопасни и по-полезен за здравето от пластмасови чаши за вино. ✓ Характеристики : стегнат и изящен мундщук, чаши, естествено кръгла и гладка, не травмирующий устата.На кутията и о-пръстен за чаши хранителни качества притежава висока герметичностью, защита от капки, високо качество на устойчивост на топлина, устойчивост на окисляване, да се прибира и лесни за почистване. ✓ Идеално съотношение на цена и качество : тя е много подходяща за приготвяне на кафе, вино, чай, коктейли, шампанско, бира и повече.it може да ги държи на студено или горещо.Този пътен чашка с изолация от неръждаема стомана за леки и преносими, за да предприеме пътуване на открито. тези чаши tumblers са създадени за използване в много случаи, от партита край басейна и на пикник преди празниците и барбекю през деня, както и могат да бъдат използвани у дома или в офиса. ✓ Чудесен подарък : той е идеален за 21-ви рожден ден, на 30-та, 40-та, 50-та, 60-та, 70-та, 80-та годишнина или друг мидълуер за рожден ден, Коледа, пълнители за отглеждане, поздравления с новата си работа, края на годината, подаръци за деня на майката, благодарственных подаръци, промоционални подаръци, грижа колеги, прощален подарък, прощални подаръци и т. ✓ съдържание на Пакета : корпус чаша + капак за чаши, резервоарът е 12 грама. ✓ Материал : висококачествена неръждаема стомана.Всички компоненти, които не са токсични, не съдържат бисфенол А и са безвредни за околната среда, не променя вкусовите качества и не излужени химикали.По-безопасни и по-полезен за здравето от пластмасови чаши за вино. ✓ Характеристики : стегнат и изящен мундщук, чаши, естествено кръгла и гладка, не травмирующий устата.На кутията и о-пръстен за чаши хранителни качества притежава висока герметичностью, защита от капки, високо качество на устойчивост на топлина, устойчивост на окисляване, да се прибира и лесни за почистване. ✓ Идеално съотношение на цена и качество : тя е много подходяща за приготвяне на кафе, вино, чай, коктейли, шампанско, бира и повече.it може да ги държи на студено или горещо.Този пътен чашка с изолация от неръждаема стомана за леки и преносими, за да предприеме пътуване на открито. тези чаши tumblers са създадени за използване в много случаи, от партита край басейна и на пикник преди празниците и барбекю през деня, както и могат да бъдат използвани у дома или в офиса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория