• Ново
Инструменти за Акваскейпа Skyeasure, Дълги Пинцети за Терариум, Инструменти за Терариум, Инструменти за Аквариумни Растения от Неръждаема Стомана, Инструменти за Почи?

Инструменти за Акваскейпа Skyeasure, Дълги Пинцети за Терариум, Инструменти за Терариум, Инструменти за Аквариумни Растения

Rating 
BGN 18.87

Сума
Налично за поръчка

【Водни инструменти от неръждаема стомана】- Тези инструменти за акваскейпа, са изработени от неръждаема стомана за пинсети от неръждаема стомана, ножици, гребло за аквариум чисти, силни и не е лесно ръжда, не се притеснявайте за това, че ръжда инструменти се отразява на качеството на водата в аквариума (Моля, пазете я чиста и суха след употребата). 【Инструмент за акваскейпинга водни растения 4 в 1】-Набор от инструменти за акваскейпинга 4 в 1. Нашият набор от инструменти за акваскейпа в аквариума включва 1 бр. дълги ножици 1 бр. извити пинцети, 1 бр. директен пинсети, 1 бр. лопаточку и 1 бархатную чанта за инструменти за съхранение.Той може да отговори на основните нужди в акваскейпинге и удобен за съхранение. 【Перфектния комплект за аквариум】-Комплекти инструменти за акваскейпинга е добър помощник в акваскейпинге.С помощта на остри ножици могат лесно да се режат живи растения аквариум и да се избегне замърсяването на водите, причинено от вытягиванием водни растения.Дълги пинсети дава възможност за сигурно задържане на растения за настаняване или храна за хранене.А гребло за основание може лесно да се коригира, чакъл и пясък и не ще алармата на останалите орнаменти и растения. 【Многофункционален комплект за почистване на аквариум】 -инструменти за почистване на аквариума.Той е подходящ за прецизно подстригване, преустройство, поддръжка, почистване, подстригания, грижа за водни растения, а също и за грижа за всички видове аквариумни растения, почистване на субстрат за аквариум и аквариумного чакъл.В противен случай, този набор от инструменти може също да се използват като чистачи за водорасли, инструменти за бонсай или инструменти за хранене на влечуги.Дори може да се използва за подрязване или прищипывания в места, до които е неудобно да се достигне.Skyeasure се занимава с разработване и продажба на различни стоки за домашни любимци, за да ви освободи от неудобството за съдържанието на домашни любимци и да ги направят щастливи и хармонични хора. - Моля, уточнете размера на аквариума, преди да купите, за да можете по-добре да използва този набор от инструменти за акваскейпа. - За да имате възможност да го използвате в продължение на дълго време, моля, изплакнете го с чиста вода и избършете сухи след употреба, а също така да се съхранява на сухо място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория