• Ново
10 бр. Подаръчни торбички-Пликове, Хартиена чанта за парти с Лък, Копринени Шалове, опаковъчна хартия, Кутия, Ръкавици, Шапка, Шал, Опаковки-Пликове, Притежателите на ?

10 бр. Подаръчни торбички-Пликове, Хартиена чанта за парти с Лък, Копринени Шалове, опаковъчна хартия, Кутия, Ръкавици, Шапка,

Rating 
BGN 12.03

Сума
Налично за поръчка

Размер : 24x18 см / 9,4x7 инча; За вас има 5 цвята : червен, светло син, сив, розов и кафе, можете да изберете цвета, който ви харесва да се съчетаят с вашия подарък или поздравителни картичкиПриложение : Кутия за хартиени пликове се използва за опаковане на подаръци и поздравителни картички, като шалове, копринен шал, ръкавици, шапка, бижута, козметика, храна, поздравителни картички, покани, пощенски картички, картички с пожелания, занаяти, пощенски картички с благоговение и други малки предмети и т. Причина : за опаковане на Подаръци подходящи за сватба, рожден ден, ергенско парти, си официална вечеря, housewarming, детска душа, моминско парти, тържества, юбилей, Коледа, Деня на Свети Валентин, Деня на благодарността, Ден за защита на децата, Нова година и т., А също така може да се използва за бутици, магазини, пазарни сергии, магазини за подаръци и т.Лесна употреба : дизайн с бантиком не само ще си подарък кутия-плик елегантно и привлекателно, но и ще предотврати загуба на вашите вещи от чанти.Подаръци удобно приключи и изключен от тях, и не се притеснявайте, че ще разкъсване на хубава кутия-плик.Разбира се, ако е необходимо, можете също да използвате подарък опаковка повторно.Материал : Подаръчен пакет "Пликове" е изработен от висококачествена хартия материал, издръжлив, за многократна употреба и устойчив, му е трудно да се откъсне, той може да защити вашите подаръци и да се осигури луксозна опаковка за вашите подаръци и картички.Нека подаръци изглеждат елегантно и модерно за специален празник. • Име на продукта : 10 бр. Подаръчни пакети под формата на плик, хартиена чанта за парти с лък, копринени шалове, опаковъчна хартия, ръкавици, шапка, шал, пакети под формата на плик, на притежателите на поздравителни картички за Коледа, рожден Ден, сватба декор • цвят : кафе, червено, светло син, сив, розов • Материал : хартия • Размер : 24x18 см / 9,4x7 инча; За вас има 5 цвята : червен, светло син, сив, розов и кафе, можете да изберете произволен цвят, който ви харесва да се съчетаят с вашия подарък или поздравителни картички. • Приложение : Кутия за хартиени пликове се използва за опаковане на подаръци и поздравителни картички, като шалове, копринен шал, ръкавици, шапка, бижута, козметика, храни, поздравителни картички, покани, пощенски картички, картички с пожелания, занаяти, пощенски картички с благословии и други малки предмети и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория