• Ново
45 бр. Околовръстен протектор за листа Преносим употреба, Бял Класирането Корици, Настолни Джобни Тефтери, Разделители Червена хартия, Раздели, Училищен вестник, Уд?

45 бр. Околовръстен протектор за листа Преносим употреба, Бял Класирането Корици, Настолни Джобни Тефтери, Разделители Червена

Rating 
BGN 9.32

Сума
Налично за поръчка

РАЗДЕЛИТЕЛИ за БЕЛЕЖНИК - са идеални за разделяне на информацията в отчетите, ръководства, презентации, изследвания и много другиРАЗДЕЛИТЕЛ ЗА МЕСЕЦ - ясно разделение на документи и бележници за бързо търсене на съдържание.РАЗДЕЛИТЕЛ на СТРАНИЦИ - тези разделители позволяват подреждане на вашия дневник в твърди корици или тетрадка.РАЗДЕЛИТЕЛИ В твърди корици - се използват за книги, ръководства, презентации, списания, ежедневников и тетрадки книги в твърди корици.РАЗДЕЛИТЕЛИ за ПРЪСТЕН най-големия производител - Нашите разделители лесно управление, което улеснява обучението и работата.Списък на пакетите 15 x разделители за папки Характеристики - чудесно за индексиране, маркиране и поставяне на връзки в ноутбуците, файлове, книги, планировщиках и много други. - дизайн удобен за бързо запознаят и да видите, като ви спестява време. - Материал : хартия - ясно разделение на документи и бележници, което помага за бързо намиране на классифицированный съдържание. - Идеално за въвеждане на категории директно на раздели и създаване на собствени категории. - Чудесно за разделяне на информацията в отчетите, ръководства, презентации, изследвания и много други.Разделители за подвързване с информация за продукти са идеални за индексиране, маркиране и създаване на връзки в ноутбуците, файлове, книги, планировщиках и много други.разделители за книга за тетрадки книги Всеки сепаратор е снабден с разделители за подвързване с възможност за запис.пръстени Нашите разделители за подвързване помагат едновременно да споделят документи и организиране на папка. дизайн разделител за разделяне на страници удобна за бързо запознаят и да видите, като ви спестява време.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория