• Ново
ZSEDP led монтиран на стената лампа 9 Вата мощност 13 W 17 W, лампа за Баня, Led, с монтиран на стената лампа, Водоустойчиви осветителни тела за Спалнята, Тоалетната (Цвят: чере

ZSEDP led монтиран на стената лампа 9 Вата мощност 13 W 17 W, лампа за Баня, Led, с монтиран на стената лампа, Водоустойчиви

Rating 
BGN 5.85

Сума
Налично за поръчка

Липсата на отблясъци, липсата на блясък, лесна инсталацияТази лампа може да бъдат инсталирани в шкаф или на стената.Размер на осветление на тази стена на осветително тяло за баня е 3-5 кв. Тела могат да се използват в бани или други помещения с висока влажност на въздуха.Подходящ за вашата баня, като лампи за баня или лампи за грим на обличане масичката.Липсата на отблясъци, липсата на блясък, лесна инсталация.Тази лампа може да бъдат инсталирани в шкаф или на стената.Размер на осветление на тази стена на осветително тяло за баня е 3-5 кв. Тела могат да се използват в бани или други помещения с висока влажност на въздуха.Подходящ за вашата баня, като лампи за баня или лампи за грим на обличане масичката.Параметри : Материал : акрил + желязо Цвят : черен Източник на светлина : led Стил : Тип на инсталиране : монтиране на Пакета включва : 1 * Лампа за грим Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. Минималистичен, с монтиран на стената лампа за помещения, идеален за всекидневна, кухня, трапезария, спалня, прикроватной нощни шкафчета, коридор, тераси, стълби и така нататък.

Всичко за продукта

Material:
Acrylic+Iron
Color:
black
Light Source:
LED Bulbs
Style:
Installation Type:
Wall Mounted
Package Include:
1*Makeup Lamp:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Minimalist indoor wall lamp, perfect for living room, kitchen, dining room, bedroom, bedside, corridor, balcony, stairs and so on. :

Подобни продукти в категория