• Ново
Horoper Силиконови Подложки за Саксии, Подложки за Каботажните, Държач за горещи Тенджери от Неръждаема Стомана, Нескользящие Влакчета, Топлоизолационни Подложки за ?

Horoper Силиконови Подложки за Саксии, Подложки за Каботажните, Държач за горещи Тенджери от Неръждаема Стомана,

Rating 
BGN 6.01

Сума
Налично за поръчка

ДЕБЕЛ СИЛИКОНОВ тампон за каботажните : Нашите подложки за каботажните изработени от хранителен нескользящего силикон, който е безопасен за използване в кухнята и извън неяБлагодарение на повишената дебелина този силиконов мат притежава здрава топлоизолация и могат да издържат на екстремни температури от 340 ℃ до 650 ℉, че предпазва вашия работен плот и mesa от увреждане на висока температура.УДОБНИ ЗА УПОТРЕБА : Силикон кухненски ръкавици са изработени от висококачествена рамка от неръждаема стомана, която е по-дебел от подобни игри на тепиха на пазара, което прави цялата поставка за кухненски ръкавици по-силен.Горещи подплата Premium Trivets Мат не ръжда, като метални подложки, не са напукани, като корк влакчета, и не раскалываются, като дървени.Гъвкав и сгъваем Кухненски силиконови подложки за масата е много гъвкава, така че можете свободно да се огъват и да се деформира ги и не се тревожи за това, че те се деформират. Силиконовата теплоизоляционную уплътнение лесно да се съхранява, е достатъчно просто да ги съберете и да се отстранят или да се мотае, за да пести място.РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ : Благодарение на разширение на силиконовата основата на нашите изолиращи силиконови уплътнения имат две допълнителни размер.Сгъваема конструкция прави тези влакчета подходящи за съдове с различни размери.Силиконови топлоизолационни подложки може да се направи повече или по-малко в зависимост от това, за което ви е нужно.МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА : Нашите стилни топлоустойчива поставка за саксии придават чар на кухнята и масата за вечеря, като същевременно се защитава вашите мебели и плотове от повреди при нагряване, грозни изгаряния и драскотини.Можете да ги използвате в качеството на кухненски постелки, настолни стелки, подложки за чаши, чинии, каботажните за делви, на каботажните за каботажните, сгъване прихваток и салфетки.Параметри : Тип на продукта : Поставка за прибори за хранене Материал : силикон, неръждаема стомана Тегло : приблизително 111 g / 3,9 oz Приложение : Настолна поставка за горещи ястия, Подходящи за горещи тенджери, тигани, мисок, чаши и прибори за Осъществяване Списък : 1 х поставка за прибори Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Всичко за продукта

Item Type:
Tableware Placemat Material
Package List:
1 x Tableware Placemat
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Подобни продукти в категория