• Ново
Сменяеми контейнер за боклук и с резервоар за вода за прахосмукачка OURVER в една колба, съвместим с роботизированным почистване Proscenic M8 Pro. Резервни части за домакинс?

Сменяеми контейнер за боклук и с резервоар за вода за прахосмукачка OURVER в една колба, съвместим с роботизированным почистване

Rating 
BGN 21.65

Сума
Налично за поръчка

Изтънчен и деликатен, добре съвместим с машинатаПомага на робота-пылесосу поддържа добра производителност, прибиране на реколтата.Лесно се отстранява и се заменя в рамките на редовното техническо обслужване.Изработен от висококачествени материали, осигуряващи професионална издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Препоръчителен интервал за смяна - на всеки 1-2 седмици, за да може вашата машина работи по най-добрия начин.Цвят : както е показано Материал : пластмаса Съдържанието на опаковката. 1 x аксесоари е на разположение само на съдържанието на посочените на опаковката, други стоки, които не са включени.Забележка : Когато снимате при осветление и на различни монитори цвят на предмети на снимката може леко да се различават от реалното.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж Ние се стремим да удовлетворим нуждите на клиентите и усърдно работи.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Аз съм много се радвам да ви служи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория