• Ново
Led светлини на прага на задната врата на колата, Индивидуален лого или текст, Безжични добре дошли светлини за вратите на автомобила, Автоматично разпознаване на, В?

Led светлини на прага на задната врата на колата, Индивидуален лого или текст, Безжични добре дошли светлини за вратите на автомобила,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Моля, заредете лампа и проверете чувствителната област преди употребаМоля, не качвайте снимки на себе си или колата си.Ние можем да допълнят фигура на лого само отчетливи линии.Не можем да потвърдим конкретен размер на всеки модел автомобил.Моля, проверете дали ви е размерът на отвора на прага, преди да купите.Тъй като това е индивидуален продукт, възстановяване не се поддържа, само ако продуктът не може да работи нормално.Моля, внимателно прегледайте дали си струва да се купуват.След извършване на резервацията, моля, проверете своята електронна поща в продължение на 3 дни.Ние можем да се свържем с вас за информация относно как да конфигурирате продукта. 【Безплатна създаване】 - Ние предоставяме възможност за създаване на текст и лого на страницата на покупка.Покажете своята индивидуалност с тези индивидуални светодиодни подсветками врати прагове.Можете да ги използвате сами или да дарят своите близки и приятели.Добри идеи за подаръци за Деня на бащата!. 【Ярки светли цветове】-Нашите led светлини на праг-това многоцветни RGB лампа със седем цвята на избор, така, че цвета на осветление на вратите на автомобила повече няма да бъде монотонен. 3 режима могат да се персонализират, за да направите вашата врата по-ярки и класната!. 【Автоматично разпознаване на】 - Преход от магнитната индукция на светлина.Управление на включването и выключением светлина, като го блокира чувствителна хартия.Светлината свети, когато вратата е отворена и празна, когато вратата на колата се затвори. 【Водоустойчивост и устойчивост на работата на】-Нашият автомобилен врата лампа поддържа водоустойчив дори в дъжд и сняг, той също така може лесно да бъде практичен.Дизайн USB зареждане, по-дълъг живот на батерията, за да отговори на продължителна употреба.Зареждането отнема 0,5 часа, а нормалното време за работа е около 1 месец. 【За обслужване на клиенти】 - Моля, заредете лампа и проверете зона на чувствителност преди употреба.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт преди и след извършване на резервацията, моля, първо се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Чудесен подарък за Деня на бащата!. 【Забележка】 - не можем да потвърдим конкретен размер на всеки модел автомобил.Моля, проверете дали ви е размерът на отвора на прага, преди да купите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория