• Ново
Комплект пръстени за тренировка, скорост и гъвкавост LRPJ, 10, Размер 28 см, 38 см, Обзавеждане за фитнес, Домашен фитнес зала, с чанта за носене (Размер: 28 см)

Комплект пръстени за тренировка, скорост и гъвкавост LRPJ, 10, Размер 28 см, 38 см, Обзавеждане за фитнес, Домашен фитнес

Rating 
BGN 25.41

Сума
Налично за поръчка

❤Пръстени speed agility отговарят на универсалност тренировки за скорост и подвижностКомплект идва с 10 обръча, 10 конектори, ярък цветен стил, подходящ за деца, възрастни, спортисти, треньори, любители на спорта и фитнес. ❤Може да се сглобява в различни модели. децата могат да използват въображението си, за да измислят нови начини да скочи и да го хвърля. ❤Нашия набор от пръстените идва със свързващи скоби, които се монтират на място много по-лесно, отколкото други. ❤Пръстени скорост на сръчност обучава тялото да изпълняват двустранни движение, което подобрява скоростта на равновесието и способността да се счупят под всякакви ъгли. ❤Тази тренировочная стълбище е подходящ не само за употреба на открито, като например, във вътрешните дворове и паркове.Но също така е подходящ за пространство : например, за дома и фитнес залата.Дори и у дома можете да посещавате фитнес зала, вашият личен партньор на фитнес.Игра на класика на открито класика, създавайте разнообразни начини за игра!Описание на продукта : 1. Нашето пръстен е подходящ за всякакви бойни тренировки.Включени в комплекта свързващи скоби ще ви помогне да конфигурирате тези пръстени в съответствие с различни схеми на тренировка за упражнения с различна скорост. Цвят светъл, не е лесно да избледнява, може да бъде използван в слънчеви или дъждовни дни. Нашето градската пръстен - чудесен инструмент за отработване на краката, баланс, сила и гъвкавост.Тези упражнения за работа рита изискват, за да позволите на мускулите бързо вырабатывали усилия за ускоряване и забавяне на тялото си, което е важно, когато се опитвате да развие скорост, сила или дори да отслабнете.Параметри : Размер : 28 см, 38 смМатериал : пластиКцвет : красочныйвключенное съдържанието : 10 x circle10 x buckle1 x чанта за съхранение на Полезни съвети : * Забележка : Размер се измерва ръчно, са възможни някои грешки, моля, разберете!.

Всичко за продукта

Size:
28cm,38cm
Material:
plasti
Color:
colorful
Included Contents:
10 x circle:
10 x buckle:
1 x storage bag:
Friendly Tips:
*Note:
The size is measured by hand, there will be some errors, please understand!

Подобни продукти в категория