• Ново
Калъф Pakesi за Nintendo Switch, Аксесоари, калъф-тампон, който е Съвместим с конзола и здрав корпус на КОМПЮТЪРА, който е Съвместим с Радост-Против с 2 дръжки за палеца и защит?

Калъф Pakesi за Nintendo Switch, Аксесоари, калъф-тампон, който е Съвместим с конзола и здрав корпус на КОМПЮТЪРА, който

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост С Nintendo Switch】 Висока прозрачност и лек, преследователь за феновете на NintendoСменяеми калъфи за ключове осигуряват пълна защита на Nintendo Switch, лесен достъп до всички точни вырезам и бутони.Ъглите са защитени с технологията за въздушна възглавница, която премахва всички удари от ежедневните влияния.Висока прозрачност запазва оригиналния ключ.Калъф от 3 части е подвижна, тъй като за конзоли, така и за джойконов, че е по-удобно, отколкото други седалките от 1 част, представени на пазара. 【Закалено стъкло NINTENDO SWITCH 9 H】 Изработено от висококачествено закалено стъкло премиум-клас с дебелина 0,4 мм със заоблени ръбове, предназначени изключително за Nintendo Switch.Изключително висока твърдост : могат да издържат на драскотини до 9 часа (по-здраво ножа). 【Няма нужда да стреля и инсталирате в док-станция】 До бутони отключване много лесно да се достигне, затова джойстици joy против лесно да се прибира след свързване към выключателю.Устройството е поставен в докинг станция, заедно с калъф.Благодарение на разъемному дизайн не е нужно самостоятелни калъф за облекчаване на Joy против. 【УДОБНО В РЪЦЕТЕ】Той е изработен от хибридни комбинации от мека, омекотяване на висококачествен TPU и износостойкого материал, което ви дава усещане за комфорт и не стихва. 【Че получавате】 : Кристално чист калъф за Nintendo Switch, закалено стъкло NINTENDO SWITCH 9 H, кърпи от микрофибър, със салфетки, етикети за премахване на прах, 4 капачка за улавяне на палеца, нашата беспроблемная гаранция 18 месеца и приятелско обслужване на клиенти. Повишена защита безеля. Твърд пластмасов калъф за конзолата Switch и твърд калъф за Joy-cons улесняват обличане и изключване. Прахоустойчив защитен калъф за цялата сграда за Nintendo Switch. Идеален за док-станция.Не е нужно да се свали калъф, когато си табло се намира в докинг станция 5. Универсална устойчивост на удар, идеални предпазва вашия ключ и ключ joy-против. Точни деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони и така нататък. Пръстови отпечатъци върху корпуса, за да изтрие чисти мокри кърпички.Лесно да се държи в ръка. 9,8 Капачка за улавяне на палеца може да се замени за защита на бутона за захранване Осъществяване Съдържание : 1 Х делото конзола на Nintendo Switch 1 x ZL (L) калъф Joy Против, 1 х ZR (R) калъф Joy Против, 2 х капачка за улавяне на палеца, 1 х защитно фолио от закалено стъкло, повярвайте ни, скъпи приятелю.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория