• Ново
Пистолет за високо налягане автомивка Tool Daily със замяна на дюзата, турбо и 5 распылительными приложения, съвместими с някои мойками Portland Хъски Black Decker Ford Pulsar ShopForce Taskf

Пистолет за високо налягане автомивка Tool Daily със замяна на дюзата, турбо и 5 распылительными приложения, съвместими

Rating 
BGN 22.16

Сума
Налично за поръчка

Работно налягане пистолет за измиване под налягане е 2320 паунда на квадратен инч Максимална температура до 60 ℃ / 140 ° F. Максимална скорост на потока до 3,2 GPM. Предназначен за portland хъски black decker ford pulsar shop Force taskforce, black & decker.Съвместимост : Пистолет за измиване под високо налягане е предназначена за електрически сифони високо налягане Portland Хъски Black Decker Ford Pulsar Shop Force Taskforce, Black & Decker (10 BLE-010, 11 BLE-105, 11 BLE-325, 12 BDE-170).БЕЗОПАСНО ИЗПОЛЗВАНЕ на : Пистолет за измиване с електрически люк е снабден с предпазител, който позволява улавяне на маркуча за измиване под високо налягане.Дюза за измиване с високо налягане подсоединена точно и може ефективно да се предотврати изтичане на вода.Предпазен блокиране на спусъка може да попречи на случайните струи.Спецификация : ВНИМАНИЕ!!! не е подходящ за универсален маркуч за почистване под високо налягане или с градинския маркуч. Максимално налягане на пистолета за измиване под високо налягане е до 2320 паунда на квадратен инч, максимална температура спрей 60 ℃ / 140 ° F, максимална скорост на потока спрей за почистване с високо налягане до 3,2 GPM. МНОГОКРАТНО прилагане : Взаимозаменяеми пистолет за измиване с високо налягане може бързо да се свърже с сменному пульверизатору и 5 форсункам за измиване с високо налягане с различни ъгли на спрей или турбокомпресор, които могат да отговорят на изискванията за почистване в различни условия, като например измиване на автомобила, пол, настилка и стените.Турбо-един пулверизатор почиства до 40% по-бързо, отколкото стандартните инжектори.ПРАКТИЧНО-В комплекта е включен пистолет-спрей за почистване с електрически люк, работа на смени дюза за измиване с електрически люк 16 см, турбокомпресор за високо налягане автомивка и 5 дюзи-опаковки с различни ъгли на пръскане (0, 15, 25, 40, 65 степента).Изберете друга дюза в зависимост от вашите нужди.Съвместимост : Пистолет за измиване под високо налягане е предназначена за електрически сифони високо налягане Portland Хъски Black Decker Ford Pulsar Shop Force Taskforce, Black & Decker (10 BLE-010, 11 BLE-105, 11 BLE-325, 12 BDE-170).БЕЗОПАСНО ИЗПОЛЗВАНЕ на : Пистолет за измиване с електрически люк е снабден с предпазител, който позволява улавяне на маркуча за измиване под високо налягане.Дюза за измиване с високо налягане подсоединена точно и може ефективно да се предотврати изтичане на вода.Предпазен блокиране на спусъка може да попречи на случайните струи.Спецификация : ВНИМАНИЕ!!! не е подходящ за универсален маркуч за почистване под високо налягане или с градинския маркуч.

Всичко за продукта

ATTENTION!!! NOT FIT UNIVERSAL PRESSURE WASHER HOSE or GARDENHOSE. Pressure washer handle gun's max pressure is up to 2320 PSI, power washer wand's max temperature 60℃/140 °F,pressure washer spray wand's max flow rate is up to 3.2 GPM. :

Подобни продукти в категория