• Ново
LUMAX LX-1402 сребро съединител за грес за тежки условия на работа 1/8 инча NPT. за ръчни и повечето пневматични смазочни пистолети. Вътрешна резба NPT 1/8 инча. максимално рабо

LUMAX LX-1402 сребро съединител за грес за тежки условия на работа 1/8 инча NPT. за ръчни и повечето пневматични смазочни пистолети.

Rating 
BGN 5.38

Сума
Налично за поръчка

За ръчни и повечето пневматични смазочни пистолетиПружина сферичен клапан за предотвратяване на течове. Вътрешна резба NPT 1/8 инча.Дизайн с размер на отворите глава осигурява лесен монтаж и демонтаж. максимално работно налягане 7,500 паунда на квадратен инч.Смазочен съединител за тежки условия на работа е предназначен за използване с всички съоръжения с ръчно и пневматично задвижване.Сверхпрочная конструкция издържа на по-високо налягане до максималното работно налягане 7 500 паунда на квадратен инч, подходящ за всички резьб NPT, с диаметър 1/8 от инча, разполага с вградена пружина сферичен клапан, който предотвратява изтичане на информация, загуба на налягане и архивиране на смазване, има четири гъба от закалена стомана за най-добро уплътняване и по-дълъг експлоатационен срок.Конструкцията на съединителя осигурява широк ъгъл на фланец запечатване на 35 градуса, нагъната корпус с шестигранным основание улеснява инсталацията и демонтаж, както поцинковани покритие са устойчиви на корозия.Lumax е производител на продукти за смазване и управление на течности.Нашите продукти, включително смазочни пистолети, ръчни и електрически помпи, воронки, отводняване на системата, смазочни фитинги, филтърни клавиши и аксесоари, изработени по най-високите стандарти и включва в себе си множество маркови функции. Мисия Lumax - да предоставя на професионалистите и на потребителите иновативни и висококачествени продукти за правилното изпълнение на работата.Разработване на продукти в Lumax излиза извън рамките на физическия продукт и е насочена към по-дълбоко разбиране на нуждите на крайните потребители.Разработени с оглед нуждите на потребителя, продукти Lumax са изградени в съответствие с най-високите стандарти и включва в себе си набор от уникални функции, които улесняват, ускоряват и спестяват време.Имаме страст към процеса на проектиране.Ние се вслушваме в нашите клиенти и техните все по-нарастващите изисквания.Нашите уникални продукти са водещи в областта на дизайна, качеството и производителността на труда.Конектор за грес за тежки условия на работа, 1/8 " NPT.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория