• Ново
Гребец плевели, Преносим, Стоящ Инструмент за отстраняване на плевели, Градински Инструмент За отстраняване на плевели с дълга дръжка с 3 Нокти, пластмасова и алуми

Гребец плевели, Преносим, Стоящ Инструмент за отстраняване на плевели, Градински Инструмент За отстраняване на плевели

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Издръжливи материали с висока якост】 Този инструмент за отстраняване на плевели е изработен от висококачествена пластмаса и алуминиеви тръби, той е здрав и практиченТова е здрав градински машина за премахване на плевелите от неръждаема стомана, така че не е нужно да купувате друга плевене. 【Иновативен дизайн】 Този инструмент за отстраняване на плевели използва 3 глави за пълно премахване на плевели с корени, за да се предотврати повторен растеж. 3 стоманени зъба, достатъчно дълги, за ефективно отстраняване на корените на тревата. 【Лесна употреба】 Този гребец плевели може да извадя упорити плевели от земята прости скручиванием и вытягиванием.Моля, останете в изправено положение, просто леко натиснете туристи в корените на плевели / цвете / билка, дайте зубьям хване за корените на билката, наклонете в една посока и да извадя трева и освободете трева. 【Спестявания на труда】 Този гребец на плевелите отнема удобство като отправна точка.Дългата дръжка позволява да изпълнява работа, не огъване, предотвратяване на болки в гърба.Когато използвате плевене за премахване на трева / цветове, което може да осигури минимална умора. 【Широкото използване на】 след Като нажимается пружинен механизъм за бутане, неприятен билка се освобождава от плен.По този начин, плевене, произведени в най-кратки срокове.Средство за премахване на плевелите е подходящ за крабовой треви, бодили, един корен, крабовой билки, един корен, живовляк, детелина, репей, градинка и т. Устройство за премахване на плевели, преносима застояла плевене и гребец трева, градинска плевене с дълга дръжка и 3 нокти, пластмаса + алуминиева тръба, инструмент за выдергивания корените на плевелите от стомана и захват за премахване на глухарчета, плевели и други нежелани растения в двора, на тревата, без използването на химикали.Направете услуга на гърба и на околната среда, за да видите колко по-ефективна и приятна, може да бъде плевене. Това са добри инструменти за озеленяване на вашата градина, двор, обработваема земя.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Препарат за премахване на сорняковматериал : пластмаса + алуминиева тръба Цвят : както е показано на фигура Дължина на монтаж : на около 1 м/3,3 фута Тегло : около 530 г/18,7 унция. Съдържание на пакета : 1 х Т-образна дръжка 1 х слушалки с 3 нокти 1 x Накрайник инжекционная трубка2 х прибиращ се трубка1 х Пружина1 х Кръг колпачок1 х Горната крышка1 х пластмасова рукав1 х дълъг винт 2 х шестостенни гайка1 х Гайка1 х Ръководство за експлоатация Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават показване на малко по-различен от реалния обект.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Weed Puller
Material:
Plastic+Aluminium Tube
Color:
As shown in the pictureAssembly Length
Package List:
1 x T Handle
1 x 3 Claw Tube1 x Slotted Injection Pipe2 x Popping-up Tube1 x Spring1 x Round Cap1 x Top Cover1 x Plastic Sleeve1 x Long Screw2 x Hex Nut1 x Nut1 x Instruction Manual :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Подобни продукти в категория