• Ново
Мраморни Кърпички GENNISSY за масата за Хранене Комплект от 6 Тънки Околната среда Настолни Постелки за Лесно Почистване на Кухненско си официална вечеря ((мрамор)

Мраморни Кърпички GENNISSY за масата за Хранене Комплект от 6 Тънки Околната среда Настолни Постелки за Лесно Почистване на

Rating 
BGN 9.99

Сума
Налично за поръчка

Се занимава с продажба на различни продукти за дома и фестивалната продуктиНадявам се, че ще можете да намерите тук това, което ви трябва.Ние ще ви предоставим висококачествени продукти и услуги след продажбата обслужване.Пластмасови кърпички от полипропилен : Повечето продавачи са избрали PVC или тъкани винил, но ние използваме други, които са по-устойчиви и не вредят на нашето здраве.Те могат да изглеждат много тънки, но те наистина са топлоустойчиви и могат да се защитават маса от надраскване и петна. Висококачествено синтетично : нашите подложки за масата, изчислени за продължителна употреба и са безвредни за човешкия организъм. домашни кърпички имат перфектен размер : 17 "x 11,8" (43 см. * 30 см), който е достатъчно голям, за да побере вашите чинии.За многократна употреба, просто избършете с влажна кърпа или салфетка. Мраморна салфетка : кърпички с мрамор модел като декор на масата са подходящи за вашата трапезария, прилавкам, кафенета, хотели, вътрешен дворику.Предлага се в няколко цвята и дизайнах, перфектен за партита, тържества, семейни събирания и др ?. Защитете маса : благодарение на полипропиленовому материала топлина няма да бъдат предоставяни на любимата си масичка, която ви позволява да го поддържа в добро състояние.Максимална температурна устойчивост може да достигне до 212 ° F (100 ° C), че отговаря на повечето от вашите ежедневни нужди. Салфетки за маса за хранене от 6 комплекта : Prouduct включва 6 бр. супени салфетки, 17 "x 11,8"инча. салфетки изпълнени в един елегантен дизайн, моля, не обръщайте внимание. ако имате някакви въпроси относно това, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Пластмасови кърпички от полипропилен : Повечето продавачи са избрали PVC или тъкани винил, но ние използваме други, които са по-устойчиви и не вредят на нашето здраве.Те могат да изглеждат много тънки, но те наистина са топлоустойчиви и могат да се защитават маса от надраскване и петна. Висококачествено синтетично : нашите подложки за масата, изчислени за продължителна употреба и са безвредни за човешкия организъм. домашни кърпички имат перфектен размер : 17 "x 11,8" (43 см. * 30 см), който е достатъчно голям, за да побере вашите чинии.За многократна употреба, просто избършете с влажна кърпа или салфетка. Мраморна салфетка : кърпички с мрамор модел като декор на масата са подходящи за вашата трапезария, прилавкам, кафенета, хотели, вътрешен дворику.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория