• Ново
Нова кутия за съхранение на шапки за пътуване, подходящ за жени и мъже, с Голяма Кръгла Сгъваема магазин за играчки с пылезащитной капак, Органайзер за ковбойских ш?

Нова кутия за съхранение на шапки за пътуване, подходящ за жени и мъже, с Голяма Кръгла Сгъваема магазин за играчки с пылезащитной

Rating 
BGN 14.39

Сума
Налично за поръчка

Филц ❤ Нов начин на опаковане : Ние поставяме шляпную кутия в картонена кутия, за да защити шляпную кутия от замърсяване, така че, просто отваряне продуктът ще има малка деформация, както и заломы, може първо да поставите шляпную кутия в пералната машина и се изпират го веднъж, след това го подсушете, след това прогладить или да го изпратите директно на химическо чистене, която може ефективно да се премахнат заломы. ❤Материал : Нашата голяма кутия за съхранение на шапки изработени от висококачествена чувствах плат, кожа дръжка, здрава, трайна, има добра устойчивост на износване, си е трудно да навредят на върха на шапки или твърди предмети.И може свободно да се оформи, може да избледнее, изложени сухо почистване, много лесен за използване. ❤ Размер : диаметър 16,5 инча, височина 10 сантиметра, той е подходящ за штабелированных шапки и футбол потници, бейзболни шапки с размер 11 см и може лесно да се побере на различни филц шапки, слънчеви шапки, плажни шапки, широкополые шапки, каубойски шапки, каубойски шапки бейзболни шапки или, предпазва и съхранява от 6 до 10 шапки в зависимост от размера, които могат да се сгъват, когато не се използва, за да пести място. ❤Дизайн : Сгъваем джоб за съхранение с регулируем дълъг пагон, който е много удобен за носене, благородна капак с цип с двоен отвор може лесно изолиране на прах, отстрани има прозрачен прозорец, можете да погледнете вътре. ❤Функционално предназначение : за Тези кутии за съхранение вкъщи с капаци не само са идеални за съхранение на шапки, но и са идеални за съхранение на плюшени играчки, дрехи, ръкавици, шалове, детски стоки, кърпи и одеала. ❤ Нов начин на опаковане : Ние поставяме шляпную кутия в картонена кутия, за да защити шляпную кутия от замърсяване, така че, просто отваряне продуктът ще има малка деформация, както и заломы, може първо да поставите шляпную кутия в пералната машина и се изпират го веднъж, след това го подсушете, след това прогладить или да го изпратите директно на химическо чистене, която може ефективно да се премахнат заломы. ❤Материал : Нашата голяма кутия за съхранение на шапки изработени от висококачествена чувствах плат, кожа дръжка, здрава, трайна, има добра устойчивост на износване, си е трудно да навредят на върха на шапки или твърди предмети.И може свободно да се оформи, може да избледнее, изложени сухо почистване, много лесен за използване. ❤ Размер : диаметър 16,5 инча, височина 10 сантиметра, той е подходящ за штабелированных шапки и футбол потници, бейзболни шапки с размер 11 см и може лесно да се побере на различни филц шапки, слънчеви шапки, плажни шапки, широкополые шапки, каубойски шапки, каубойски шапки бейзболни шапки или, предпазва и съхранява от 6 до 10 шапки в зависимост от размера, които могат да се сгъват, когато не се използва, за да пести място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория