• Ново
ELENADA Разтегателен титуляр за пържене за кухненски шкафове и гардероб, Органайзер за капаци на тенджери, притежателят на дъска за табла за, стойка за капака на тиган?

ELENADA Разтегателен титуляр за пържене за кухненски шкафове и гардероб, Органайзер за капаци на тенджери, притежателят на

Rating 
BGN 36.56

Сума
Налично за поръчка

【Разтегателен органайзер за тенджери】 Поставка за саксии ELENADA позволява премахване на каша, на кухненската маса, разтегателен размер на 11,8-23 инча прави използването на кабинета пространство и плотове по-ефективно.Съхранявайте плотове и шкафове в чистота и ред, създаване на чистота и уют в кухнята!. 【Регулируеми разделители】 Кухненски стойка за саксии със 7 регулируеми отделения с капацитет до 10 тенджери.Това е идеалното решение за съхранение на всички тенджери и тигани, този органайзер за съдове носи невероятен ред в гардероба и спестява много място. 【U-образен дизайн на гнездото 】U-образен дизайн организатор за поставка за саксии осигурява професионална и надеждна подкрепа на капаци за саксии от всички форми и размери.Капака на тенджерата може да се заключва на място, без да се притеснявате за падане. 【Трайни и безопасни материали】 Нашия органайзер за тигани, изработен от ултра силна желязо и има гладка повърхност, светеща с черна боя, която е лесна за почистване.Стойка за саксии е много стабилен, него не е лесно да се накланя или огъване, дълбоко U-образна бразда позволява по-стабилно задържане на тиган или на капака, което осигурява дълъг живот. 【Лесна инсталация】 Нашия рафтове за съхранение на капаци може да съберете бързо и лесно.Нужно е само да вмъкнете разделител в гнездото и инсталирате нескользящие силиконови крачета без никакви инструменти.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние веднага ще ви предоставим най-доброто решение. 【Разтегателен органайзер за тенджери】 Поставка за саксии ELENADA позволява премахване на каша, на кухненската маса, разтегателен размер на 11,8-23 инча. прави използването на кабинета пространство и плотове по-ефективно.Съхранявайте плотове и шкафове в чистота и ред, създаване на чистота и уют в кухнята!. 【Регулируеми разделители】 Кухненски стойка за саксии със 7 регулируеми отделения с капацитет до 10 тенджери.Това е идеалното решение за съхранение на всички тенджери и тигани, този органайзер за съдове носи невероятен ред в гардероба и спестява много място. 【U-образен дизайн на гнездото 】U-образен дизайн организатор за поставка за саксии осигурява професионална и надеждна подкрепа на капаци за саксии от всички форми и размери.Капака на тенджерата може да се заключва на място, без да се притеснявате за падане. 【Трайни и безопасни материали】 Нашия органайзер за тигани, изработен от ултра силна желязо и има гладка повърхност, светеща с черна боя, която е лесна за почистване.Стойка за саксии е много стабилен, него не е лесно да се накланя или огъване, дълбоко U-образна бразда позволява по-стабилно задържане на тиган или на капака, което осигурява дълъг живот. 【Лесна инсталация】 Нашия рафтове за съхранение на капаци може да съберете бързо и лесно.Нужно е само да вмъкнете разделител в гнездото и инсталирате нескользящие силиконови крачета без никакви инструменти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория