• Ново
WODMB 6 бр. Обтегач за салфетки Творчески Пръстени За Салфетки Тканевое Пръстен Кърпа Маса за Хранене Начало Декор (Цвят: Златен Размер

WODMB 6 бр. Обтегач за салфетки Творчески Пръстени За Салфетки Тканевое Пръстен Кърпа Маса за Хранене Начало Декор (Цвят:

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Лесен за почистване и многоразовМайсторство е много коварен, кройката е точна, и Е идеален за ежедневна и официална декорация на масата.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.Тези красиви пръстени за салфетки са идеално място за сватби или дневни трапез.Лесен за почистване и многоразов.Изработка на производство е много коварен, приятелка точен, и те са перфектни за ежедневието и за официално оформяне на масата.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.Тези красиви пръстени за салфетки са идеално място за сватби или дневни хранения.Наименование на продукта : Пръстени за салфетокматериал : Сплавразмер : 6,5*5,5 смДиаметр за салфетки : 4,5 смШирина пръстени за салфетки : 1,5 смупаковочный списък : Количество : 6 бр. {изключение на други демонстрационни стоки}. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж идеален за ежедневна и официална декорация на масата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория