• Ново
Набор от сенки за грим, Четка за Перушина на очите, 5 бр. Инструмент за грим, коса, Магазин за четки, Мис Подходящи (Бежово, един размер)

Набор от сенки за грим, Четка за Перушина на очите, 5 бр. Инструмент за грим, коса, Магазин за четки, Мис Подходящи (Бежово,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Технически характеристики на химикалки, четки : ПолюсТехнически характеристики на дълга коса : 3 виж Приложими хора : гримьор. От първото използване може да се случи малка загуба на коса е нормално явление, можете лесно да се разбере!.Категория : Четка за грим.Набор от сенки за грим, четка за перушина на очите, 5 бр. инструмент за грим, коса, магазин за четки, Miss A Sponge Bristles Материал : rayon5 X Пискюл за грим, която се намира в ляво от производствения процес.Така че можете да го използвате за почистване.Независимо дали сте начинаещ или гримьор, този професионален комплект четки е създаден специално за вас!В нашия висококачествен комплекта има качествени четки за лице, очи и устни в кожени колана за инструменти.С помощта на тези четки, изработени от синтетика и на косъма, можете да създадете всички грим, какъв вид желаете. От първото използване може да се случи малка загуба на коса е нормално явление, можете лесно да се разбере!Спецификации Обща дължина : 18 см1. Преди първата употреба, моля, измийте четката под течаща студена вода в продължение на 2 минути и я оставете да изсъхне в никакъв проветриво място.Технически характеристики на дълга коса : 3 смпРименяемые хора : визажисткатегория : четка за грим Технически характеристики на четката : Дръжка за четки Материал : дървена дръжка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория