• Ново
USTELLAR 2 Бр 55 W Led Прожектор за улицата, 5500ЛМ Външен Охрана лампата 5000 До Дневна светлина, Водоустойчив с 3 Регулируеми на Главата, монтиран на стената Хирургична лампа ?

USTELLAR 2 Бр 55 W Led Прожектор за улицата, 5500ЛМ Външен Охрана лампата 5000 До Дневна светлина, Водоустойчив с 3 Регулируеми

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

На главата на лампата може да се регулира, под всякакъв ъгъл, за да получите възможно най-добрата посока на осветление, съответстващо на вашите нуждиИзработен е от едно парче алуминий.Делото под формата на ребра ефективно премахва топлината и значително удължава срока на експлоатация.Той е по-стабилен и траен. 2 външни прожектор с мощност 55 W; 4 x винтове. 6 x конектори кабели; 2 x скрепителни болта. 2 x Монтажни скоба; 2 x Подложки. 2 x Гумени тапи; 1 x Ръководство на потребителя.Висококачествени led SMD чипове 2835 осигуряват по-добро отвеждане на топлина и яркост. 【Супер ярка светлина сигурността 55 W】: Сверхъяркий външен прожектор Ustellar с висока яркост 5500лм по-ярка, отколкото друга светлина за безопасност с ниска консумация на енергия.Благодарение на дневната бял цвят с цветна температура 5000 К външно охранителна осветление е подходящо за корниз, градина, гараж, двор, вътрешен двор. 【Управление на включване и лесна инсталация】 : Външен защитен лампа, за да може да се включва / изключва с помощта на стенен прекъсвач, той е много прост и лесен за използване, вие можете да се задържи светлината на прожекторите винаги включени. (Забележка : не сензор за движение, не е преход от здрач на зората).А външно осветление е труден кабели, вие можете лесно да инсталирате на стените или под стряхата, като следвате няколко лесни стъпки за свързване. 【Регулируема конструкция】 : 3 светлинни глави лесно и гъвкаво се адаптират, така че осветление гама е много голям.Можете да се сменят осветителни тела, по всяко позиция, в зависимост от вашите нужди и настройка на зоната на осветяване. 【Издръжлив дизайн】 : Външен прожектор е изработен от масивна алуминиева с отлично товаро топлина.По този начин, той е по-траен и устойчив, продължителността на живота ще достигне до 50 000 часа.Получаване на сертификат за съответствие, можете да го използвате с доверие. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 : Водоустойчив външен защитен фенер може да устои на дъжд, киша или снежно време, че е идеален както за вътрешно, така и за външна употреба. 【Гаранция за истинска мощност】 : 100% истинска мощност, няма завишени норми, никакви фалшиви данни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория