• Ново
FAVOMOTO 1 Ролка за Ръчно Плетиво Без инструменти Възли Одеяла Флисовые Одеяла Тъкани Одеяла Забавно Прежди за Пръстите на Прежди за ръце Голяма Прежди Одеяло Плетене ?

FAVOMOTO 1 Ролка за Ръчно Плетиво Без инструменти Възли Одеяла Флисовые Одеяла Тъкани Одеяла Забавно Прежди за Пръстите на

Rating 
BGN 4.37

Сума
Налично за поръчка

Плътна прежда за плетене набит ровингом : Мека и приятна за кожата, мека, топла и удобна в чорапВълнена Ровничная прежда.Плътна вязаная прежди за завивки : изящна изработка, пълноцветно, модерно и оригинално.Вълнена Ровничная прежда.Одеяла на ръчно плетени : Подходящи за плетене на пуловери, шапки, ръкавици, шалей, шалове и други аксесоари.Супер плътна прежда : натурална, дишаща и подходяща за чорапи.Одеало от дебели прежди : тя ще ви помогне е добре да мине време и ще ви донесе повече удоволствие.Пратката включва 1 x ролка вязаной направления Особености -Креативната за плетене на кошници, одеяла, валяк и така нататък Прежди за ръчно плетиво. -Не изчезнат, не седят и не са крушки след измиване, те утолщают вълна. -Много приятна за кожата на вълнена прежда. -Изработен от висококачествени материали за безопасно и трайни продължителна употреба тънка прежда, прежди за детски одеала. -Материал : полиестер, Удобно вълнена одеяло от голям прежда за облекла, чорапи, играчки и много други занаяти.Описание товаратканый материал е Изработен от материал, достатъчно устойчив за продължителна употреба. детско плюшевое одеяло Практично и портативен дизайн, осигурява нейната популярност.Боядисана вълна В търсене на вълнена прежда?Вълнена прежда за нашите занаяти собствените си ръце, ще стане най-добрият избор за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория