• Ново
Формиране Тампон върху гъвкава основа за стени Yefanxi, Отклеивающаяся и Приклеивающаяся Формоване тампон за Первази, 3,15 инча x 16,4 фута, залепващ Винил основа за стени,

Формиране Тампон върху гъвкава основа за стени Yefanxi, Отклеивающаяся и Приклеивающаяся Формоване тампон за Первази, 3,15 инча

Rating 
BGN 18.13

Сума
Налично за поръчка

【Гъвкав материал】 Нашата гъвкава, панел за стена основата е изработена от разпенен на памук с висока плътност NBR, който няма мирис и е водоустойчивТова е обновен модел, който лесно да мачкам, и тя бързо се възстановява след огъване.Той може да абсорбира известно количество външни влияния и може да се използва като декоративни ленти или като защита на ръбове.
【Самозалепващи конструкция】 0,47 инча (дебелина) х 3,15 инча (широчина) х 16,4 фута (дължина).Тази самозалепващи гумена тампон за стенен молдинга идва със самозалепваща се основа, която е самозалепващо и може да бъде изрязана, лесен за използване и може да се прилага в най-различни сценарии.
【Лесна инсталация】 Измерване и отрежете до желаната дължина, махнете самозалепваща се основа и залепете към гладки повърхности.Моля, обърнете внимание, че преди да се приложи трябва да се почисти и суха повърхност за подобряване на производителността.Ако искате да замените финала на первази, можете първо да омекоти си горещ въздух от сешоар за коса, а след това бавно се сваля, без да остави следи.
【Широко приложима】 Отклейте и залепете корнизи за первази, те могат да приклеиваться към почти всяка гладка повърхност (первази, настилки, стени, ъгъл, ръб, таван, гардероб, баня, спалня, кухня.) Идеален за баня, спални, хол, кухня, на фона на стената за телевизор и още много други.
【Следпродажбено обслужване】 Безплатна послепродажная гаранция.Ако имате някакво оплакване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви осигурим замяна, или ще ви възстановим парите.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Дължина : 16,4 фута.Ширина : 3,15 инча.Цвят : Кремаво-Бял / Черен/Сив/ Кафяв.Нашата гъвкава, стенни накладка е изработена от разпенен на памук с висока плътност NBR, който няма мирис и е водоустойчив. може приклеиваться към почти всяка гладка повърхност (первази, настилки, стени, ъгъл, ръб, таван, гардероб, баня, спалня, кухня и много други). Тампон за стени са изработени от разпенено памук с висока плътност NBR, който притежава изключителна еластичност.Той притежава висок вискозитет и е трайна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория