• Ново
Включете се в играта на водата с помощта на нашия електрически мастилено-струен пистолет - обхват на действие до 32 фута, висока производителност, автоматично подав?

Включете се в играта на водата с помощта на нашия електрически мастилено-струен пистолет - обхват на действие до 32 фута,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[МОЩЕН ЕЛЕКТРОМОТОР] кажете сбогом с ръчни водни играчки под налягане!Воден пистолет е оборудван с електрически мотор трето поколение, която предоставя мощна и точна подаването на вода само с едно натискане на спусъкаАкумулаторна батерия облекчава натоварването с пръстите си, а страхотен дизайн играчка пистолет непременно ще привлече вниманието както на деца, така и възрастни. [ДВОЙНА СКОБА ЗА ВОДА] Този пистолет за накисване на водата е оборудван с две ергономични скоби за вода, всеки с капацитет над 50 куб. см и е в състояние да произвежда над 40 изстрела.С помощта на мастилено-струен пистолет вие можете лесно да участват в една вълнуваща водна битка със своите приятели или деца, това горещо лято. [РАЗШИРЕНИЯ ОБХВАТ на СТРЕЛБА] Подобрена мощност на двигателя на мастилено-струен пистолет осигурява бърза стрелба и обхващаща цялата страна обхват на стрелба - 26-32 фута.С този воден пистолет можете лесно да наливат своите опоненти вода, независимо от това къде те се крият.Освен това, прозрачен материал скоба ви позволява да се следи нивото на водата и да остане в течение на случващото се. [ЗДРАВИ МАТЕРИАЛИ] Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, мастилено-струйни пистолет е здрава и сигурно, и ергономичен дизайн улеснява експлоатацията както на възрастни, така и деца.Насладете се на безкрайни часове на летните водни развлечения с тази надеждна и дълготрайна играчка. [ПЕРФЕКТНИЯ ЛЕТЕН подарък] Воден пистолет - чудесен летен подарък както за деца така и за възрастни, тя е подходяща за използване в басейна, на плажа или на открито.Моля, обърнете внимание, че електрически воден пистолет не трябва да потъвам във вода за да се избегне увреждане на електронни компоненти, а времето за зареждане трябва да бъде не по-малко от 2 часа. [МОЩЕН ЕЛЕКТРОМОТОР] кажете сбогом с ръчни водни играчки под налягане!Воден пистолет е оборудван с електрически мотор трето поколение, която предоставя мощна и точна подаването на вода само с едно натискане на спусъка.Акумулаторна батерия облекчава натоварването с пръстите си, а страхотен дизайн играчка пистолет непременно ще привлече вниманието както на деца, така и възрастни. [ДВОЙНА СКОБА ЗА ВОДА] Този пистолет за накисване на водата е оборудван с две ергономични скоби за вода, всеки с капацитет над 50 куб.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория