• Ново
Двустранен Метален Мат Пилка, Шлайфане на Камък За Краката, Педикюрный Рашпиль, Козметичен Инструмент за Краката (Случаен цвят)

Двустранен Метален Мат Пилка, Шлайфане на Камък За Краката, Педикюрный Рашпиль, Козметичен Инструмент за Краката (Случаен цвят)

Rating 
BGN 3.93

Сума
Налично за поръчка

Идеален както за професионални, така и за лична употребаИдеална грижа за педикюр за краката.Изработен е от висококачествен материал, двустранно, за по-дълга употреба.Се използва за ексфолиране на мъртвата кожа, увеличаване на притока на кръв и подобряване на здравето на кожата.Предлагам ви идеалното решение за вашите сухи, напукани пети.Идеален както за професионални, така и за лична употреба.Идеална грижа за педикюр за краката.Изработен е от висококачествен материал, двустранно, за по-дълга употреба.Се използва за ексфолиране на мъртвата кожа, увеличаване на притока на кръв и подобряване на здравето на кожата.Предлагам ви идеалното решение за вашите сухи, напукани пети.описаниеЭтот предмет представлява двустранен foot рашпиль, изработени от висококачествен материал, за по-дълга употреба.С негова помощ може лесно премахване на мазоли и пелагра, оставяйки кожата на краката чувството, че тя изглежда достатъчно. Това е необходими удобства за цялото семейство.Можете да използвате и двете страни.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : ABS. - Размер : около 17 x 3,2 x 1 виж - се Използва за ексфолиране на мъртвата кожа, увеличаване на притока на кръв и подобряване на здравето на кожата. - Добра грижа за педикюр за краката. - Предлагам ви идеалното решение за вашите сухи, напукани пети. - Изработен от висококачествен материал, двустранно, за по-дълга употреба. - Идеален както за професионални, така и за лична употреба.Пакетът включва 1 x Средство за премахване на мазоли.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория