• Ново
Natudeco 7 бр. Нож Комплект за Педикюр От Неръждаема Стомана За Премахване на Мъртвата Кожа, Инструменти за Педикюр, Дисков Комплект за Педикюр, Инструменти за Грижа за ?

Natudeco 7 бр. Нож Комплект за Педикюр От Неръждаема Стомана За Премахване на Мъртвата Кожа, Инструменти за Педикюр, Дисков Комплект

Rating 
BGN 12.59

Сума
Налично за поръчка

Съдържание на комплекта : нож Комплект за педикюр ви позволява да изтриете омертвевшую на кожата, възстановяване на мазоли, врастнали нокти и други проблеми с краката си, и това е много удобно и бързо да направите в една и съща категорияКутия с катарама : Набор от инструменти за педикюр снабден с един прост и стилна кутия с катарама за лесно съхранение, лесна преносимост, както педикюр може да се направи навсякъде.Информация : Инструмент за рязане на ноктите на пръстите на краката използва высокочастотную машинную студена термично третиране, а острието е покрито с висока температура антикорозионна аэрозольной боя, притежава висока здравина, лекота на работа и задълбочен качество на изработка. материал : Пълен набор от ножове за педикюр е изработена от неръждаема стомана, качеството на която се контролира строго, тя е здрава, гигиеничная и чиста, има дълъг срок на служба, и вие можете да я използвате за дълго време.подарък : Комплект ножове за педикюр - чудесен инструмент за нокти-арт, занимания в салони и домашни потребители.Това е практичен подарък за любители и майстори на маникюр за подобряване на здравето на краката.Jawontel - това е магазин за красота и продукти за грижа за косата, нашите стоки се избират от Китай, нашата философия е, за поддържане на вашата красота, за да стане по-добре и да направи вас и вашия живот по-изтънчени.Параметри : Тип на продукта : Комплект ножове за педикюраматериал : Неръждаема стальразмер : прибл. 22x8x2 см/8,7x3,1x0,8 инча Осъществяване Списък : 1 х Комплект ножове за педикюр Малки уши: 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Pedicure knife set
Material:
Stainless steel
Size:
Approx. 22 x 8 x 2cm / 8.7 x 3.1 x 0.8in
    :
Package List:
1 x Pedicure Knife Set:
    :
Small Tips::
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория