• Ново
Детски Слушалки Слушалки с Кабел в ухото Слушалки Сгъваеми Леки Слушалки Слушалки за онлайн обучение Шумоподавляющий Микрофон, Регулатор на силата на Звука, 3,5 мм ?

Детски Слушалки Слушалки с Кабел в ухото Слушалки Сгъваеми Леки Слушалки Слушалки за онлайн обучение Шумоподавляющий Микрофон,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Жични слушалки с лента за глава】 : Жични детски слушалки с прибиращ дизайн, те могат да се регулират в зависимост от вида на главата sizeit е подходящ също и за скалпа на възрастни мъже и жени.Щепсела и да играе, много е удобно да се наслаждавате на музика, видеоклипове и игри. 【Лек и складываемость】 : Тези стерео слушалки за деца имат много лек блестящ главата, главата не се чувства тежестта при продължително носене.Сгъваема конструкция прави кабелна слушалките са много удобни за носене. 【Стереозвук с възможност за регулиране на силата на звука】 : Жични детски слушалки осигуряват комфортно и чисто качество на звука.Надеждна регулиране на силата на звука не приемам, че звукът е прекалено силен, че може да защити hearing.it е много подходящ за вас, за да слушате аудио и се учат. 【Универсална съвместимост】 : Нашите кабел стерео слушалки с жак 3,5 мм и микрофон с висока разделителна способност. слушалки работят с повечето смартфони и таблети, i Phone, i Pad, Android, mp3, mp4 или всякакви устройства с жак 3,5 мм Забележка : за мобилни телефони жични слушалки поддържа разговори и музика; за преносими компютри детски слушалки и поддържат видео разговори и музика. 【Страхотни подаръци за деца /възрастни】 : Сгъваеми детски слушалки ергономичния си дизайн, предназначени за деца, тийнейджъри и възрастни.Стилен и издръжлив дизайн го прави по-популярни, и той е първият избор за онлайн обучение и подарък за празниците. 【Жични слушалки с лента за глава】 : Жични детски слушалки с прибиращ дизайн, те могат да се регулират в зависимост от вида на главата size.it е подходящ също и за скалпа на възрастни мъже и жени.Щепсела и да играе, много е удобно да се наслаждавате на музика, видеоклипове и игри. 【Лек и складываемость】 : Тези стерео слушалки за деца имат много лек блестящ главата, главата не се чувства тежестта при продължително носене.Сгъваема конструкция прави кабелна слушалките са много удобни за носене. 【Стереозвук с възможност за регулиране на силата на звука】 : Жични детски слушалки осигуряват комфортно и чисто качество на звука.Надеждна регулиране на силата на звука не приемам, че звукът е прекалено силен, че може да защити hearing.it е много подходящ за вас, за да слушате аудио и се учат. 【Универсална съвместимост】 : Нашите кабел стерео слушалки с жак 3,5 мм и микрофон с висока разделителна способност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория