• Ново
3ШТ Стоматологични Эндодонтических Ротационни Niti Напильников X-One с Възвратно-поступательным движение В диапазона от (31 MM)

3ШТ Стоматологични Эндодонтических Ротационни Niti Напильников X-One с Възвратно-поступательным движение В диапазона от (31

Rating 
BGN 38.60

Сума
Налично за поръчка

УПРАВЛЕНИЕ : Технология на бутални движение означава, че каналът ще се формират само при прилагане на натиск, което ви дава усещането за пълен контролПРОСТОТА : X-one и опростява процедурата, в повечето случаи изисква само един инструмент Ni Ti за обработка на коренови канали.ТРАЙНОСТ : Никел-титановая технология на М-Тел осигурява общата гъвкавост и устойчивост на циклична умора, основната причина пакети напильников.ОПАКОВКА : Малък файл с 1 бр., основният файл 1 бр., Голям файл 1 бр. Всъщност, колкото по-труден е инструментална задача, например, да даде форма на силно извити към върха на картофите, толкова по-ясни стават предимствата на M-Тел NITI. 3ШТ стоматологични эндодонтических въртящи се напильников Niti X-One с възвратно-поступательным движение в диапазона от 1. Разгледайте канал с помощта на ръчни напильников от неръждаема стомана № 10 или №15. Орошайте, след това увеличете глиссаду с помощта на файла C C - PATH #12.5, или по #15, #20. В присъствието на специалист за напояване започнете процедурата на даване на форма, като се започне с основния файл на X-ONE (ЧЕРВЕНО). Тъй като дължината на повечето канали е от 9 до 15 мм, използвайте леки движения вътре с къси движения с амплитуда 1-2 мм, докато процесът не спре лесно да напредва. Важно е да извлича основния файл на X-ONE на всеки 3 мм, за да премахнете боклука и да го режещи канали.Изплакнете повторно лечение файл №10 K и отново изплакнете. Повторете стъпки 4 и 5 е два-три пъти, докато не бъде постигната крайната работна дължина на основния файл на X-ONE.Методи на потвърждение на готови форми могат да включват : 1) Проверка, пълни ли апикальные канали напильника дентином.Вода, се повтаря с използване на файл от #10 K, и отново вода. 2) Измерете размера на дупките с помощта на ръчно напильника на ISO, който е със същия диаметър, което е и основната V-образна форма на КОНУС?ЕДИН файл доведена до работна дължина.Ако за ръчна пила плътно прилепнала по дължина, подготовка свърши.Ако калибровочный файл не е подходящ за дължина, обикновено за завършване на подготовката използвайте голям файл W-ONE (ТЪМНО ЗЕЛЕНО). В много редки случаи е необходимо да се избере малък файл на X-ONE (ЖЪЛТО), ако главния файл на X-ONE (25/08, ЧЕРВЕНО) не ще бъде лесно да се разшири до желаната дължина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория