• Ново
Комплект дюзи за бита CARBYNE Master с шестоъгълни глави и торксом, 84 бр. | Битове от SAE и метрична стомана S2, Дюзи от хром-ванадиевой стомана, устойчивост на корозия, Издръж?

Комплект дюзи за бита CARBYNE Master с шестоъгълни глави и торксом, 84 бр. | Битове от SAE и метрична стомана S2, Дюзи от

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Метричен шестигранник, шестигранник SAE, Torx, момент на картите, торцевое гнездо Torx E автомобил с 1/4 ", 3/8" и 1/2".Автомобили и камиони.Морски пехотинец.Най-добрият в своя клас : Комплект от 84 теми, пълен набор от SAE и метрични шестигранников (Allen), Torx, набор от бита сигурност Torx (също така известни като Torx Tamper или Tamper Proof Torx) плюс набор експлоатирани гнезда e Torx. Изработен от висококачествени материали, за увеличаване на въртящия момент и издръжливостта с течение на времето.Трайност : Уши от ковано желязо и термообработанной легирана стомана S2 – по-силни, издръжливи и с по-малко вероятно да се износва с течение на времето.Гнезда от ковано желязо и термообработанной хромованадиевой стомана – осигуряват повишена здравина, устойчивост на износване и по-дълъг живот.Висококачествено покритие : покритие длета фосфатом цинк – осигурява устойчивост на ржавлению и корозия.Хромирани гнезда Cr V с огледално полирани – осигуряват устойчивост на корозия и лесни за почистване.Лесна употреба : Завършва длета с точна фаской лесно се вмъкват в крепежни елементи. Размери точно проставлены на гнездата и хвърли в здрав калъф за съхранение за по-бързо разпознаване. 100% без риск за безопасността на : инструменти отговарят и надвишават стандартите на ANSI (Американски национален институт за стандарти) са обхванати от нашата доживотна гаранция за вашето пълно спокойствие.Подробно съдържание гледате на изображенията в списъка.Вие работите усърдно.Позволете Carbyne улесни вашата работа!.Този набор от края на главите Carbyne Master Hex & Torx от 84 теми, проектирана за работа при най-тежки условия и е предназначен за извършване на работа, която трябва да изпълни.Ръчни инструменти Carbyne са проектирани и произведени по такъв начин, че да надмине очакванията.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория