• Ново
Abaodam 2 елемента Електронен Брои скачане на въже За Скачане, скачане на въже За Фитнес, Спортни Аксесоари за тренировки във Фитнес зала, зала за Игра (Червен)

Abaodam 2 елемента Електронен Брои скачане на въже За Скачане, скачане на въже За Фитнес, Спортни Аксесоари за тренировки

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Това щеше да е чудесен коледен подарък за деца и възрастниПреносим и компактен дизайн, лесен за използване и удобни переноске.Проектиран с брояч, повече не трябва да се счита за скачане.Дръжката лесно и удобно да държи и да го избягва, докато ръцете се потите.Подходящ и за офис, тераса, спалня, използване на открито.Това щеше да е чудесен коледен подарък за деца и възрастни.Преносим и компактен дизайн, лесен за използване и удобни переноске.Проектиран с брояч, повече не трябва да се счита за скачане.Дръжката лесно и удобно да държи и да го избягва, докато ръцете се потите.Подходящ и за офис, тераса, спалня, използване на открито.Описание на продукта Продукт представлява портативен и практично въже за скачане, която има вграден таймер и ще ви помогне бързо да отслабнете, без да е необходимо умения и координация.Преносим и компактен дизайн ви позволява да се насладите на скачане на въже, навсякъде и по всяко време.Характеристики - Цвят на продукта : червен. - Материал на стоката : пластмаса. - Размер на продукта : 195x2x2 виж - Проектиран с брояч, повече не трябва да се счита за скачане. - Ще се гордеем с резултат от упражнения след всеки скок на въже с тези електрически броячи.Чрез насърчаване на вас да настоява за изключване. - Дръжка за лесно и удобно да държи и да го избягва, докато сте потни ръце. - Това щеше да е чудесен коледен подарък за деца и възрастни. - Подходящ и за офис, тераса, спалня, употреба на открито. - Портативен и компактен дизайн, лесен за използване и удобен за носене.Пакетът включва 2 x въже за скачане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория