• Ново
INSOLKIDON е Съвместим с калъф за 13-инчов таблет на HP Elite x2 G8, Ультратонким лек калъф от TPU, кожен калъф с магнитна капачка и стойка, калъф за таблет, Въздействие Трайни Бро?

INSOLKIDON е Съвместим с калъф за 13-инчов таблет на HP Elite x2 G8, Ультратонким лек калъф от TPU, кожен калъф с магнитна капачка

Rating 
BGN 12.03

Сума
Налично за поръчка

1 Калъф за HP ELITE x2 G8 13 см с поставка за кобури, автоматичен режим на заспиване/събуждане Подходящ за HP ELITE x2 G8 13 инча.Чисто нов и високо качество на ниски цени. Грязезащитный, небьющийся и защитава от надраскване материал, осигурява безопасността на вашия телефон, защита от надраскване. Дизайн на достъп до динамиката, бутони, камера, пристанища и т. Ниско тегло и издръжливост. Лесно се поставя и се извлича. Калъф за HP ELITE x2 G8 13 см с поставка за кобури, автоматичен режим на заспиване/събуждане Подходящ за HP ELITE x2 G8 13 инча.Чисто нов и високо качество на ниски цени. Грязезащитный, небьющийся и защитава от надраскване материал, осигурява безопасността на вашия телефон, защита от надраскване. Дизайн на достъп до динамиката, бутони, камера, пристанища и т. Ниско тегло и издръжливост. Лесно се поставя и се извлича.За нас : INSOLKIDON винаги се стреми да предоставя на своите клиенти продукти с високо качество за по-ниска цена, а също и отлично обслужване, така че клиентите могат не само да купуват стоките, които те искат, но и получавате повече удоволствие.За продуктите : Калъф за телефон подходящ само за HP ELITE x2 G8 13 инча.Материал : Висококачествена кожа.Функция : Грязеотталкивающий + удароустойчив + Защита от удари Опаковка : Пластмасова дребно пакет.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория