• Ново
Набор от инструменти за ремонт на Набор от Инструменти Черен Портфейл Калъф за набор от инструменти Преносим Калъф за защита на инструменти, Оборудване за фотогра?

Набор от инструменти за ремонт на Набор от Инструменти Черен Портфейл Калъф за набор от инструменти Преносим Калъф за защита

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги (Нови продукти се обновяват всеки ден, благодаря ти!).Набор от инструменти е изработена от специални материали, като например стъклени влакна, с функция за защита от атмосферни влияния и вдлъбнатини.Високо качество, степента на водоустойчивост IP55.Издръжлив, устойчив на абразия, удароустойчив и устойчив на падане.Клапан за регулиране на налягането на въздуха регулира налягането на въздуха вътре и отвън тежести, за улесняване на тяхното откритие.Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги. (Нови продукти се обновяват всеки ден, благодаря ти!).Набор от инструменти е изработена от специални материали, като например стъклени влакна, с функция за защита от атмосферни влияния и вдлъбнатини.Високо качество, степента на водоустойчивост IP55.Издръжлив, устойчив на абразия, удароустойчив и устойчив на падане.Клапан за регулиране на налягането на въздуха регулира налягането на въздуха вътре и отвън тежести, за улесняване на тяхното откритие.Име на продукта : Защитна кутия за инструменти Материал изделия : специални материали като фибростъкло Цвят на продукта : черен Област на приложение : семейство, работилница, сервиз на открито, строителна площадка, кутия за риболовни принадлежности и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на комплекта инструменти, както е показано на снимката на продукта, и други стоки в комплекта не са включени. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 0-1 см, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория