• Ново
JAHH Стенни Поставка за Кухненски Рафтове За Съхранение на Притежателя Нож Кутия за прибори за хранене Лъжици Вилици Органайзер Контейнер Прибори (Цвят: D, Размер: 1)

JAHH Стенни Поставка за Кухненски Рафтове За Съхранение на Притежателя Нож Кутия за прибори за хранене Лъжици Вилици Органайзер

Rating 
BGN 291.90

Сума
Налично за поръчка

Това стелажи за съхранение на стоки с двойно предназначение, който може да се окачи на стената или да се установи на масатаНие предлагаме монтаж на материали, които могат да се инсталират директно. цвят : сребрист / черно.Материал : неръждаема стомана. Размер : 24 x 14 x 23 виж Характеристика : Това стелажи за съхранение на стоки с двойно предназначение, който може да се окачи на стената или да се постави на масата.Ние предлагаме монтаж на материали, които могат да бъдат зададени директно. цвят : сребрист / черно.Материал : неръждаема стомана. Размер : 24x14x23 виж Забележка : поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пратката включва : 1 х кухненски стойка за съхранение, поради различни осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, помислете за малки разлики в размери, поради измервания ръчно.Комплектът включва само основен продукт.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория