• Ново
Luxshiny 2 бр. Притежателя Пръчици за Хранене за Маса, Хигиенни Червило, Поставка за Пръчици за Хранене, Поставки за Гъби, Поставки за Пръчици за Хранене, Поставка за Пръ?

Luxshiny 2 бр. Притежателя Пръчици за Хранене за Маса, Хигиенни Червило, Поставка за Пръчици за Хранене, Поставки за Гъби,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

композитни материалиПоставка за пръчици за хранене : Поставка за гъбични пръчици за хранене позволява на вашите столовым уреди седи точно и не се разточва.Държач за щеки за храна : с малък размер, той не заема твърде много място за съхранение.Поставка за пръчици за храна : с малък размер тя не заема твърде много място за съхранение.Държач за щеки за ядене с гъби : Дизайн форма на гъбата прави вашата маса уникално и красиво украсена маса за хранене.Държач за лъжици и вилици : Размери : около 4,5 х 3,5 х 1,2 виж композитни материали.Поставка за пръчици за хранене : Поставка за гъбични пръчици за хранене позволява на вашите столовым уреди седи точно и не се разточва.Държач за щеки за храна : с малък размер, той не заема твърде много място за съхранение.Поставка за пръчици за храна : с малък размер тя не заема твърде много място за съхранение.Държач за щеки за ядене с гъби : Дизайн форма на гъбата прави вашата маса уникално и красиво украсена маса за хранене.Държач за лъжици и вилици : Размери : около 4,5 х 3,5 х 1,2 виж Осъществяване списък 2 x поставка за пръчици за хранене Особености - Материал : Дървен китайски държач за щеки за хранене. - Размер : Приблизително 4,5x3,5x1,2 см дървена поставка за пръчици за хранене. - Цвят : Оранжево Дървен Държач за щеки за хранене. - Той не заема твърде много пространство за съхранение благодарение на малък размер масички за пръчици за хранене. - Подложки предотвратяват пързалка и осигуряват място за инсталиране на пръчици за хранене и притежателя лъжици или вилици. - а cartoony дизайн гъби, които придават чар на вашия дом стойка за пръчки за хранене. - Японски държач за щеки за хранене е полезно в кухнята и масата за вечеря. - Изработен от дърво, гладка повърхност, модерен, с титуляр за пръчици за хранене.Описание на продукта Картонена поставка за пръчици за хранене По дизайн прилича на cartoony гъба, така че това е красива декорация за дома.Китайски държач за щеки за хранене Това може да е титуляр за пръчици за хранене, лъжици, вилици и ножове.поставка за пръчици за хранене Тези поставка за пръчици за хранене, изработени от масивна дървесина, те са безопасни, трайни и устойчиви в употреба и нямат неприятна миризма.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория