• Ново
Печатни Етикети за Буркани за Подправки, 13шт Многократно Печатни Етикети, Етикети и за Етикети за Подправки, Кръгли Самозалепващи Етикети На Борда, Етикети за Бурк?

Печатни Етикети за Буркани за Подправки, 13шт Многократно Печатни Етикети, Етикети и за Етикети за Подправки,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези кръгли етикети за подправки, подходящи за повечето кутии за подправки, бутилки за съхранение на продукти, бутилки вино, съдове за съхранение и т УДОБНО да се прави разлика - Изискан външен вид, напечатани имената на всички честите подправки, позволяват удобно да се прави разграничение между различните подправки.ЕТИКЕТИ ЗА КУТИИ за ПОДПРАВКИ С ПРЕДВАРИТЕЛНО отпечатан - могат да бъдат поставени директно в съда, за да се улесни организацията и класификация на своите подправки, подходящи за използване в кухнята.САМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ ЗА ЕТИКЕТИ - Самозалепващи се етикети за печат, които могат да се оттеглят и да прилагате многократно, водоустойчив и не подлежат на замразяване.ВИНИЛ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ клас- Етикети с печат на етикетите, произведени от висококачествен винил материал, устойчив на разкъсване, за еднократна употреба и дълъг експлоатационен срок.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези кръгли етикети за подправки, подходящи за повечето кутии за подправки, бутилки за съхранение на продукти, бутилки вино, съдове за съхранение и т. УДОБНО да се прави разлика - Изискан външен вид, напечатани имената на всички честите подправки, позволяват удобно да се прави разграничение между различните подправки.ЕТИКЕТИ ЗА КУТИИ за ПОДПРАВКИ С ПРЕДВАРИТЕЛНО отпечатан - могат да бъдат поставени директно в съда, за да се улесни организацията и класификация на своите подправки, подходящи за използване в кухнята.САМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ ЗА ЕТИКЕТИ - Самозалепващи се етикети за печат, които могат да се оттеглят и да прилагате многократно, водоустойчив и не подлежат на замразяване.ВИНИЛ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ клас- Етикети с печат на етикетите, произведени от висококачествен винил материал, устойчив на разкъсване, за еднократна употреба и дълъг експлоатационен срок. Кръгли етикети за подправки, подходящи за повечето кутии за подправки, бутилки за съхранение на продукти, винени бутилки, резервоари за съхранение и т. Изработен от висококачествен винил материал, устойчиво на разкъсване, за еднократна употреба и дълъг експлоатационен срок. Изискан външен вид, отпечатани с имената на всички честите подправки, удобно се прави разграничение между различните подправки. Самозалепващи етикети с етикети, които може да се снима и прилагате отново, водоустойчив и не подлежат на замразяване.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Labels Tag
Material:
Vinyl
Weight:
Approx. 135g / 4.8oz
Printed Label Diameter:
Approx. 3.8cm / 1.5in
packing list:
13 x Spice Jar Labels:
Notice:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Contains only labels and does not include other products.:

Подобни продукти в категория