• Ново
Защитно фолио за прозрачно на масата ETECHMART 36x60 Инча, Изработена по Поръчка Покривка от PVC с Дебелина 1,5 мм, Пластмасова подложка за работния плот, Водоустойчив Винил ?

Защитно фолио за прозрачно на масата ETECHMART 36x60 Инча, Изработена по Поръчка Покривка от PVC с Дебелина 1,5 мм, Пластмасова

Rating 
BGN 18.66

Сума
Налично за поръчка

☞НАРЯЗАНИ ПО РАЗМЕР ОТ 2 Положете го в обратна посока и да поставят тежки предмети, стиснал ги за коврику; 3. Използвайте прозрачни точка на двустранна лента, за да се залепи между масата и защитно фолио. ☞ 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас свободно, и нашият професионален екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви предостави по ваш избор за замяна или връщане.Моля, придобиване на продукт ETECHMART с увереност.Първокласна доставка и качествени продукти.Професионалист и опит.Първокласен сервиз и следпродажбено обслужване.Моля, измерете размера на плота, след това изберете правилния размер или поръчайте размер е по-голям, за да го нарежете по размер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория