• Ново
Декорация и подаръци Joyiou от розово злато на 50-годишнината на жените Картичка - плакат на 1973 година на Издаване, Празнични аксесоари за честването на 50-годишния рожд?

Декорация и подаръци Joyiou от розово злато на 50-годишнината на жените Картичка - плакат на 1973 година на Издаване, Празнични

Rating 
BGN 2.99

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка и размер】 : В комплекта са включени само един плакат, без рамкаТози плакат е с компактен размер 8 * 10 инча, което го прави удобен за употреба и демонстрации във всяка обстановка. 【Висококачествени материали】 : Изработен от висококачествена и екологично чиста хартия, този плакат е различна здравина и издръжливост, като се гарантира, че те ще се грижиш дълго време. 【Перфектен подарък за рождения ден】 : Този плакат ще се превърне в отличен и с хубав подарък за рожден ден за всеки, който празнува своя рожден ден.Това със сигурност ще предизвика усмивка на лицето си и ще създаде незабравими спомени. 【Отлично украса за рожден ден】 : Благодарение на привлекательному дизайн и ярки цветове, този постер ще се превърне в перфектното допълнение към всеки честването на деня на раждане.Това ще добави нотка на забавление и вълнение на всяка страна. 【Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента】 : Ние стоим зад качеството на нашите продукти и се стремим да се гарантира, че нашите клиенти са напълно удовлетворени.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко. 【Опаковка и размер】 : В комплекта са включени само един плакат, без рамка.Този плакат е с компактен размер 8 * 10 инча, което го прави удобен за употреба и демонстрации във всяка обстановка. 【Висококачествени материали】 : Изработен от висококачествена и екологично чиста хартия, този плакат е различна здравина и издръжливост, като се гарантира, че те ще се грижиш дълго време. 【Перфектен подарък за рождения ден】 : Този плакат ще се превърне в отличен и с хубав подарък за рожден ден за всеки, който празнува своя рожден ден.Това със сигурност ще предизвика усмивка на лицето си и ще създаде незабравими спомени. 【Отлично украса за рожден ден】 : Благодарение на привлекательному дизайн и ярки цветове, този постер ще се превърне в перфектното допълнение към всеки честването на деня на раждане.Това ще добави нотка на забавление и вълнение на всяка страна. 【Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента】 : Ние стоим зад качеството на нашите продукти и се стремим да се гарантира, че нашите клиенти са напълно удовлетворени.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се определи това.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория