• Ново
XJJZS Кристални Пръстени За Салфетки Метални Поставки За Салфетки, Декорация на Масата Хотел Сватбен Банкет Катарами За Салфетки

XJJZS Кристални Пръстени За Салфетки Метални Поставки За Салфетки, Декорация на Масата Хотел Сватбен Банкет Катарами За Салфетки

Rating 
BGN 16.96

Сума
Налично за поръчка

Красивият пръстен за салфетки блести на светлинатаСтил пръстени за салфетки се набива в очи, е много подходяща за Коледа.Може напълно да отрази елегантен стил на собственика.Изящна изработка с дизайн във формата на снежинки, модерен и елегантен.Направете си маса за по-луксозен.Красивият пръстен за салфетки блести на светлината.Стил пръстени за салфетки се набива в очи, е много подходяща за Коледа.Може напълно да отрази елегантен стил на собственика.Изящна изработка с дизайн във формата на снежинки, модерен и елегантен.Направете си маса за по-луксозен.Описание : Красивият пръстен за салфетки блести на светлината.Стил пръстени за салфетки се набива в очи, е много подходяща за Коледа.Може напълно да отрази елегантен стил на собственика.Изящна изработка с дизайн във формата на снежинки, модерен и елегантен.Направете си маса за по-луксозен.Параметри : Тип : Пръстен за салфетокматериал : планински кристал, Цвят : сребърен Размер : около 6,3x5,2 см/2,48x2,05 Дюймапакет включва : 1 * пръстени за салфетки (други демонстрационни продукти в комплекта не са включени) Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Всичко за продукта

Type:
Napkin Ring
Material:
Rhinestone Crysta
Color:
Silver
Size:
About 6.3x5.2 cm / 2.48x2.05 inch
Package includes:
1* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Подобни продукти в категория