• Ново
Конци RiShengChang PLA K6, Конци за 3D-печат 1 кг, Удароустойчив, много издръжлив, high-performance Модифициран материал (Цвят: черен размер: 3.0 мм)

Конци RiShengChang PLA K6, Конци за 3D-печат 1 кг, Удароустойчив, много издръжлив, high-performance Модифициран материал (Цвят:

Rating 
BGN 33.70

Сума
Налично за поръчка

ТОЧНОСТ на РАЗМЕРИТЕ бобини с тегло 1 кг (2,2 кг)ВИСОКО КАЧЕСТВО на ПЕЧАТ : минимален допуск и ниско ниво на деформация осигуряват постоянна доставка и работят им магия от изглажда.Липсата на запушване и образуване на мехурчета, в резултат на печатни детайли са с отлична чистота на повърхността, и се отличават с висока точност.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА PLA-конци : PLA 3 D-конец притежава предимствата на висока чистота при ниски усадке и отлично склеивании слоеве, отговарящи на вашите изисквания за различни проекти за печат. изработена от екологично чисти естествени материали.Висока съвместимост и широка приложимост : Поддръжка на почти всички 3 D-принтери FDM на пазара, които са широко използвани в промишленото производство, медицински приложения, промишлени изкуството, лични поделках и т. ВАКУУМНО ПЕЧАТ : конци за принтер герметизируются и пакетирани във вакуум, за да се гарантира съхранението им в най-добро качество.Сервизно обслужване : конци за 3 D-принтер, ако не сте доволни от качеството, моля, свържете се с нас навреме. Размер : 1,75 mm Цвят : черныйм I АТОЛА K6 Тази серия представлява модифициран продукт с висока якост за отстраняване на недостатъци, присъщи на материала PLA, заключающихся на ниски шок вискозитет и висока несигурност.Удароустойчива печатни продукти на компанията-високи, отколкото в обичайните продукти от ABS-пластмаса, и при това се запазват основните предимства на PLA, като например липса на вредни съставки, липса на мирис, висока твърдост и ниско свиване.В допълнение към производството на някои декоративни модели или занаяти, можем също така да използвате тази нова функция PLA K6 за създаване на структурни и функционални моделейматериал : PLA K6 Диаметър на спиралата : 1,75 мм / 3.0 мм Толеранс : ± 0,03 mm нето Тегло : 1 кг Температура на печат : 200-230 Мехурчета : 100% , без мехурчета Съвети : 1). Моля, уверете се, че нишката за 3 D-принтер трябва да се съхранява в запечатан плик или кутия след всяка печат за овлажняване. Задължително поставяйте свободния край на конеца през отвора, за да се избегне попадане на влага. объркани за следваща употреба. Ако в продължение на няколко дни, план за печат липсва, втяните конец с нажежаема жичка за защита на дюзата на принтера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория