• Ново
CDYD Разделителната дъска за клетка с мрежи, Домашен Рафтове за съхранение на Направи си сам, Разделителната планк, Органайзер за чорапи Eesy за инсталация (Цвят: D)

CDYD Разделителната дъска за клетка с мрежи, Домашен Рафтове за съхранение на Направи си сам, Разделителната планк, Органайзер

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Некласифицирано съхранение, прави си кутия чистИзработени от найлонов плик, материал, издръжлив и гъвкав. в комплект 12 броя, може да ги събират заедно, за да те постави в кутии.Идеален за разделно и прецизно съхранение на чорапи.Идеален за съхранение на чорапи, сутиен, бельо, лекарства, бижута, канцеларски материали, всякакви всячины и т., Некласифицирано съхранение ще си кутия чист.Изработени от найлонов плик, материал, издръжлив и гъвкав. в комплект, можете да ги събере заедно, за да те постави в кутии.Идеален за разделно и прецизно съхранение на чорапи.Идеален за съхранение на чорапи, сутиен, бельо, лекарства, бижута, канцеларски материали, всякакви всячины и така нататък.Тип : Разделителната дъска за повдигащи ящиковматериал : Брой : 12 бр/1 Комплектматериал : Здрав, гъвкав, направен със собствените си ръце, лесен за инсталиране, разделительдля повдигащи ящиков1 Размера на масива : 40,5 cm x 21 cm x 6,6 см / 15,95 "x 8,27"x 2,59" (прибл. Продават се само на основните стоки, както и останалите стоки са предназначени само за украса, а не за продажба. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението. Поради ръчно измерване размер може да е неточно в продължение на 1-2 виж Забележка : след получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!пакетът включва : 1 * Прибиращи ящикипожалуйста, помисли малки разлики в размера се дължи на разликите в ръчен измерения.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория