• Ново
Alipis 2 бр. Гаражно Кухненски Рафтове За пране, Закачалка, Куки За Метли Без дупки, Организаторите, Дръжка, Мультяшные Аксесоари, Пластмасов Държач, Скоба за нокти, Рес?

Alipis 2 бр. Гаражно Кухненски Рафтове За пране, Закачалка, Куки За Метли Без дупки, Организаторите, Дръжка, Мультяшные Аксесоари,

Rating 
BGN 19.25

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаЗакачалка за парцал-това ще ви спести място в дома, поддържа дома си чист и нов, изчиства стаята си след прибиране на реколтата. закачалка за парцал-конструкция без перфорация, лесно се инсталира и бързо демонтиране, осигуряване на максимално удобство.ЛИГАВ кука за въже-спестяване на пространство в дома, поддържа дома си чист и нов, след прибиране на реколтата да се радвате на вашата стая.ОРГАНАЙЗЕР за парцал-е изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Стенен държач за метли-подходящ за захващане на метла, парцал, грабель, инструмент и т., са Добър инструмент за поддържане на вашия дом чисти и спретнати.В комплекта са включени 2 x стеллажа Характеристики -Това е идеалното решение за организиране на малки предмети у дома и помага да направим живота си по-организиран. -Произведен от висококачествена пластмаса, която е здрава и може да продължи няколко години. -Цвят : зелен, оранжев -Скоба дава възможност за сигурно задържане на парцали, метли или други инструменти. -Материал : пластмаса -Часова здрава и полезна, е солидна конструкция, малко тегло и лесно да инсталирате на вашия жилищен закрито. -Може да се използва за окачване на кърпи, парцали и друга всячины, добра и по-добра производителност, сверхпрочный. -Размер : около 10,40 X9,50 X5,00 см /4,09 X3,73 X1,97 стоки Описание Закачалка за парцал Този висящ титуляр за парцал е изработена от висококачествени материали за постигане на отлични ефект утяжеления. закачалка за метла, Това е много практичен инструмент за съхранение, прост, практичен и лесен за инсталиране.Монтиране на окачен титуляр за метли с капацитет ви позволява да съхранявате и различни предмети, за да поддържа реда в дома жилищен пространство. органайзер за въже ще ви Помогне да се съхранява на въже и други малки предмети на място. лигав кука за метли Лесен и практичен, може да се използва в баня, тоалетна, антре, веранда, хол и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория