• Ново
Подвижна Стойка за футбол потници, бейзболни шапки, Държач за показване на Шапки, Врата на багажник, Облекло, Шал, Държач за Кърпи, Кръгла, полици За Съхранение, Дома?

Подвижна Стойка за футбол потници, бейзболни шапки, Държач за показване на Шапки, Врата на багажник, Облекло, Шал, Държач за

Rating 
BGN 8.73

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен железен материал, който е твърда, износостойким и траен, с дълъг срок на службаЛесен за инсталиране, не изисква пробиване, е подвижна и може да се сгъва в малък размер, когато той не се използва. 5 пръстени, можете да окачите няколко теми, се освобождава повече място за съхранение.Лесно да се заеме и да се мотае и не е лесно да се нарани дрехи.Може да се монтира и да се мотае на дверную панел, закачалка за дрехи и стената.Характеристики : Изработен е от висококачествен железен материал, който е твърда, износостойким и траен, с дълъг срок на служба.Лесен за инсталиране, не изисква пробиване, е подвижна и може да се сгъва в малък размер, когато той не се използва. 5 пръстени, можете да окачите няколко теми, за да освободи повече място за съхранение.Лесно се отстранява и вешается, и дрехите, лесно се повреждат.Може да се монтира и да се мотае на дверную панел, закачалка за дрехи и стената.Верига за стифиране шапки се състои от пет по-малки закачалки за шапки, които имат по-голям капацитет за съхранение на вашата кърпа, шапка, шал, чанта и т. Забележка : Само закачалка-органайзер за шапка, шапката е в комплект не е включена. Технически характеристики : Материал : желязо Цвят : бял, черен Размер : както е показано Ширина на куката : 4,8 см (1,88 инча) Подходящ за врати с ширина по-малко от 4,8 см или шкаф.Пратката включва : 1 бр. х закачалка-органайзер за шапки (пакет 1 кука + 5 позвънявания).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория