• Ново
Аспиратор За Почистване на Килими, Смукателна Машина, Пръчка, Почистване Аспиратор, Автоматична Детайли, Ръчно Жезъл, Корона, Прахосмукачка за Килими, мека мебел, К?

Аспиратор За Почистване на Килими, Смукателна Машина, Пръчка, Почистване Аспиратор, Автоматична Детайли, Ръчно

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Е СПЕЦИАЛНО разработен за ПОЧИСТВАНЕ на】 Нашата корона пароочистителя специално разработена за премахване на прах и абсорбиране на вода, материали от неръждаема стомана, издръжлив, устойчив на аварии и високи температури 【Висока съвместимост】 Экстракторная корона може да бъде съвместима с преносими экстракторами и скрепителни елементи за камиони.Висококачествен обков позволява да се работи без капки.Може да работи ефективно и да има по-дълъг живот. 【Здрав ръчен инструмент от неръждаема стомана】 Този аспиратор за почистване на килими е здрав ръчен инструмент от неръждаема стомана, предназначени за използване на до 1000 паунда на квадратен инч. 100% чисто нов и високо качество, практичен за употреба. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Нашият аспиратор за почистване на тапицерия отличен за премахване на петна върху килима, почистване на труднодостъпни места, почистване на вътрешни и външни мебели, матраци и тапицерии на автомобили. 【КАЧЕСТВЕНО следпродажбено обслужване】 Ние се стремим да предоставят добри продукти и добро обслужване за всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас за решение.Характеристики : 1. 100% чисто нов и високо качество. Здрав ръчен инструмент от неръждаема стомана, предназначени за използване на до 1000 паунда на квадратен инч. Материал от неръждаема стомана, специално разработен за премахване и абсорбиране на вода, отличава се с трайност, устойчивост на аварии и високи температури. Съвместим с преносими экстракторами и скрепителни елементи за камиони.Висококачествен обков позволява да се работи без капки. Чудесно за изваждане петна по килима, почистване на труднодостъпни места, почистване на вътрешната и градинска мебел, матраци и тапицерията на колата.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана + PP Цвят : както е показано на снимката Дължина : 40 см /15,8 инча Вътрешен диаметър : 35,76 мм /1,4 инча Външен диаметър : 38,43 мм /1.5 инча Тегло : около 687 г / 24,2 унция Осъществяване списък : 1 * Аспиратор за почистване на килими Забележка : 1. Моля, оставяйте грешка 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
stainless steel+pp
Color:
As Pictures Shown
Length:
40cm/15.8in
Inner diameter:
35.76mm/1.4in
Outside diameter:
38.43mm/1.5in
Weight:
Approx.687g/24.2oz
Package list:
 
1 * Carpet Cleaning Extractor:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория